צ'ילי זקן ומרושע
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם פתיתי פלפל, פלפל, חומץ מזוקק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . , שהוא מוצק. נסו תחרות צ'ילי שנתית 5: ערך # 3-צמחוני קינואה צ' ילי + תפריט שבועי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת אפייה זכוכית, מערבבים יחד את רוטב ווסטרשייר, שום, 2 כפות פתיתי פלפל אדום, חומץ, אורגנו, בזיליקום, פלפל שחור ושמן זית.
מניחים את הבשר לתוך הרוטב; מכסים ומשרים לילה במקרר.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה.
הסר בשר מן המרינדה, ולהשליך מרינדה. להשחיל את הבשר במרינדה, פלפלים חריפים ופלפל אדום על שיפודים.
גריל שיפודים על 4 עד 6 דקות בכל צד, או עד הבשר הוא של doneness הרצוי.
מניחים סיר גדול או תנור הולנדי מעל חום בינוני.
הסר בשר ופלפלים משפדים, ומניח אותם במחבת. מתבלים עם אבקת צ ' ילי, ומערבבים עגבניות ושעועית פינטו.
מפזרים את פתיתי הפלפל האדומים הנותרים.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מערות רוג ' ר Goulart Gran Reserva קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada