קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

צ'ילי לימון עם רוטב פטל

צ'ילי לימון עם רוטב פטל
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? צינה לימון עם רוטב פטל יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חלב מרוכז, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו צינה פטל, צינה פטל, ו עוגת לימון עם קרם לימון או רוטב פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעבד פטל בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. הקש תערובת באמצעות מסננת רשת תיל לתוך קערה, באמצעות החלק האחורי של כף לסחוט מיץ. להשליך עיסה וזרעים. מכסה רוטב, וצינה עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים 12 כוסות אפייה בנייר כסף במחבתות מאפין; להשליך לוחות נייר בכוסות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מקציפים קרם במהירות בינונית-גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. להפחית את המהירות בינונית-נמוכה, ובהדרגה להוסיף להתרכז לימונדה, חלב מרוכז ממותק, ומיץ לימון, פועם עד מעורבב. הגבירו את המהירות לגובה בינוני, והכו עד שייווצרו פסגות נוקשות. כפית לתוך 12 כוסות אפייה בנייר כסף במחבתות מאפין על ידי ערמת 1/3 חופנים. להקפיא לפחות 1 שעה או עד תערובת קצפת הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
לחתוך ל-1-1/2-in. קוביותלחתוך ל-1-1/2-in. קוביות
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מניחים על צלחות הגשה, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 10 עד 15 דקות או עד שהתרכך מעט.
5
מגישים עם רוטב פטל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
6
מקשטים, אם תרצה.
7
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו להתרכז עוזרת דקות קפוא ללימונדה. כדי לעשות קדימה, להקפיא לפי ההוראות במשך 1 שעה; לכסות תערובת קצפת במחבתות או כוסות לימון עם ניילון נצמד. מחבתות לעטוף או כוסות לימון מאובטח עם רדיד אלומיניום חובה כבדה. הקפאה מחבתות עד 4 ימים וכוסות לימון עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
לימונדהלימונדה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
גזע לחתוך את כל לימון (שליש העליון של לימון). שמור צמרות לקישוט צלחות, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2
חותכים פרוסה קטנה את תחתית לימונים כדי לאפשר להם לעמוד זקוף. הפעל סכין אשכוליות סביב לימון בין הקליפה עיסת, משחרר עיסת. לגרוף את עיסת עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
הסר מיץ עודף מתוך פגזים על ידי גירוד על הצדדים עם כף.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה