קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

צ'ילי מאפס

צ'ילי מאפס
צ'ילי מאפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך עגבניות, בצל, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: צ'ילי מאפס, עוגת רום מאפס, ו פיצה מאפס.

הוראות

1
שים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, מוסיפים את הבשר הטחון ומפזרים מלח ופלפל. התאם את החום כך שהוא רוחש בהתמדה, ומבשל, ערבוב מדי פעם כדי לשבור אותו, עד הבשר חום בכל רחבי (5-10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את הבצל, ומבשל, ערבוב פעם בכמה זמן, עד שהוא מרכך והופך זהב (3-5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השום, אבקת צ ' ילי, כמון, אורגנו, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת ריחנית (עוד דקה).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מוסיף את העגבניות, צ 'ילי, ושעועית לסיר, יחד עם מספיק מים כדי לכסות את הכל על ידי 2-3 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום כך התערובת בועות בהתמדה, אבל לא בזעם, ולכסות. קוק, ללא הפרעה, במשך 30 דקות. לאחר מכן, מערבבים את הצ 'ילי כל 20 דקות בערך ומתאימים את החום כך שהוא ממשיך לבעבע בעדינות; מוסיפים יותר מים, 1/2 כוס בכל פעם, אם הצ' ילי מתחיל להיצמד לתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
כאשר השעועית מתחילה להתרכך (30-60 דקות, בהתאם לסוג השעועית והאם אתה ספוג אותם), מפזרים מלח ופלפל. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם והוספת מים אם הסיר נראה יבש מדי, עד השעועית הם די רך אבל עדיין ללא פגע-זה ייקח בערך אותה כמות זמן כפי שנדרש להם כדי לרכך. כאשר השעועית רכה מאוד, טעם, להתאים את התיבול, ומגישים, מעוטר בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
לשנות את זה!
1
לנקז ולשטוף על 4 כוסות, או 2 (15 אונקיות) פחיות, שעועית משומרת; להוסיף אותם במקום שעועית יבשה בשלב לא להוסיף מים. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לבועה, מכסים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהכל מתעבה (20 דקות בערך). לאחר מכן להמשיך עם צעד
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
צ ' ילי עם כל מיני שעועית יבשה: נסה שעועית שחורה, שעועית לבנה, חומוס, או עדשים (עדשים יהיו מוכנים 30 דקות לאחר שתוסיף אותם לסיר).
מרכיבים שתצטרך
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
שעועית יבשהשעועית יבשה
שעועית לבנהשעועית לבנה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
עדשיםעדשים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Masia Puigmolto יכול Xa לברוט קאווה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה
Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה