קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

צ'ילי סינסינטי בישול איטי

צ'ילי סינסינטי בישול איטי
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם בצל, גבינת צ'דר חדה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. נסו בישול איטי צ'ילי סינסינטי, צ'ילי סינסינטי, ו צ'ילי סינסינטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בתנור ההולנדי מבשלים בשר בקר ו-3 כוסות בצל מעל חום בינוני-גבוה, מתערבבים לעתים קרובות, עד שבשר מבושל היטב; מנקזים. מערבבים במלח, קינמון, קקאו, כמון ומים. מבשלים 2 דקות. בבישול איטי, מערבבים תערובת בקר, מחית עגבניות וסוכר חום עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
נייר אורזנייר אורז
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 שעות.
3
כ -15 דקות לפני ההגשה, לבשל ולנקז ספגטי לפי ההוראות. כדי לשרת, כפית צ ' ילי על ספגטי; העליון כל מנה עם 1/4 כוס גבינה, 2 כפות של הבצלים הנותרים, 2 כפות שעועית וקרקרים צדפות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים צדפותקרקרים צדפות
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ