המתכון צ'ילי Fiestan מוכן בעוד כ-3 שעות ו-25 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 14 מנות. במנה עיקרית זו יש 621 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פפריקה, פלפל קאיין, בשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכונים דומים: מק צ'ילי פיאסטה, צ'ילי פיאסטה, ו פאי פיאסטה צ'ילי לחם תירס.
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול.מבשלים בצל, כרישה, שום, קרקע, ובשר בקוביות, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
תוסיף כל דבר אחר חוץ מחצי מהשעועית.לבשל במשך 2 שעות על אש נמוכה או בסיר חרס.מערבבים בשאר השעועית.טעם לראות אם זה לחום שלך!עונה מחדש, לבשל 30 דקות יותר.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Poema Cavan יבש במיוחד. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.