צ'ילי שומה מקסיקני
המתכון מקסיקני שומה צ'ילי יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם שעועית, מלח, כמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו שפשוף שומה מקסיקני, נקניקיית חפרפרת מקסיקנית, ו שומה מקסיקנית Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בעציץ גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים עד מרכך, 6-7 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, נפרדים מכפית, עד שזה עתה בישלו, 5 דקות.
מוסיפים קקאו, אבקת צ 'ילי, כמון, אבקת צ' יפוטלה, מלח, פלפל ופלפל אדום מרוסק, ומבשלים 1 דקה עד ריחני.
מוסיפים פלפלים, עגבניות ושעועית ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים עד הנוזל נספג, 40-45 דקות.
מחלקים בין 6 קערות ומקשטים עם כוסברה, בצל ושמנת חמוצה, אם תרצה.