צ'ילקילים של עשר דקות
צ'ילקילים של עשר דקות עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל של 575 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.94 דולר למנה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 31 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. גשו לסופר וקנו צ'ילי, כמון הקרקע, סלסה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. מתכונים דומים: עגבניות אבוקדו של עשר דקות צ'ילקילים, קל דיז'ון טרגון אמנון-5 דקות הכנה בבוקר, 20 דקות לאפות בארוחת ערב, ו צ'ילקילס.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
שלב את כל מרכיבי הרוטב בקערה גדולה.
יוצקים מחצית הרוטב לתבנית אפייה רדודה של 2 1/2 ליטר (12 על 7 על 2 אינץ'), ומעליהם מחצית שבבי התירס. אפשר לפורר מעט את הצ ' יפס כדי ליצור שכבה אחידה. זרוק כפיות קטנות של חצי שמנת חמוצה על כל הצ ' יפס, ואז מפזרים על חצי הגבינה. למעלה עם שאר הצ ' יפס, הרוטב, השמנת החמוצה והגבינה.
אופים 35 דקות, או עד חם ומבעבע סביב הקצוות.
מפזרים את החלק העליון של הקדרה עם הכוסברה ומגישים. אפשר לחתוך אותו לריבועים ולהגיש בעזרת מרית, או להשתמש בכף גדולה כדי לגרוף את הצ ' ילקילים.
להכנה מראש: הכינו את הרוטב עד כמה שעות קדימה והניחו את כל שאר המרכיבים. עם זאת, אל תרכיב צ 'ילקילים עד הרגע האחרון, כך שצ' יפס התירס ישמור על מעט מרקם בעת האפייה.