צ'ימיס בטטה
צמיס בטטה נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. אם יש לכם ג'לטין, סירופ תירס, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו צימיס, Tsimis של מייל סוף, ו הצ'ימס של אמא (צימיס) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
אופים את תפוחי האדמה המתוקים במשך 45 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, עור תפוחי אדמה, ומחית יחד עם דבש, חמאה, מולסה, קינמון ופלפל.
העברת תערובת לתבשיל 2 ליטר.
הפוך מרשמלו: בקערה קטנה, לרכך את הג ' לטין על ידי ערבוב אותו לתוך 1/4 כוס המים. תניח בצד. בסיר קטן, מצויד מדחום ממתקים, להביא את הנותרים 1/4 כוס מים, 1/4 כוס סירופ תירס, ואת הסוכר ל 240 מעלות F (שלב כדור רך).
בינתיים, לשים את הנותרים 1/4 כוס סירופ תירס, וניל, ורום בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk.
מוסיפים את הסירופ החם לקערה ומקציפים במהירות גבוהה במשך 3 עד 5 דקות עד מעובה. הגדר את הג ' לטין מעל מים רותחים להמס.
מוסיפים את הג ' לטין לסירופ וממשיכים לטאטא במשך 6 דקות נוספות עד שלבן, רך וקשוח.
למעלה התבשיל עם שכבה של מרשמלו ואופים ב 350 מעלות במשך 20 דקות, עד מחומם דרך ושחמה על גבי.