קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

צ'ימיצ' אנגה אלאמו

צ'ימיצ' אנגה אלאמו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את צ'ימיצ' נגן אלאמו. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 48% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 50 גרם חלבון, 77 גרם שומן, ובסך הכל של 1166 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שמן צמחי, צנוניות, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו עוגיית אלאמו זנגוויל, צ'ימיצ' אנגה, ו צ'ימיצ' נגה עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את רוטב שמנת הכוסברה-אבוקדו: בבלנדר שלבו את הכוסברה, האבוקדו, השמנת החמוצה, מיץ הליים וקורט מלח. מערבבים עד חלקה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את הבצל, המלח, כמה טחינה של פלפל, הכמון והטימין. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהבצל רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
4
מוסיפים את הבקר ושוברים אותו בעזרת כף או מרית כשהוא משחים. כשהבשר מבושל טועמים ובמידת הצורך מתבלים בקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
ממלאים את הצ 'ימיצ' נגות: מחממים את הטורטיות במיקרוגל למשך מספר שניות בלבד. בעזרת מרית גומי או גב כף מורחים רבע מהשעועית במרכז כל טורטיה, ויוצרים מלבן במידות הגסות של 6 אינץ 'על 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מוסיפים את הבקר ישירות מעל השעועית. זה משאיר 2 סנטימטרים של טורטיה על הצדדים הקצרים של המלבן של המילוי ו 3 1/2 סנטימטרים של טורטייה בצדדים הארוכים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
מגלגלים את הצ 'ימיצ' נגות: כשאורך מלבן המילויים אופקי אליך, השתמש בשתי הידיים כדי לקפל כל צד מעל תל הבשר. ואז קפלו את הדש הקרוב אליכם מעל הבקר, תחבו אותו בעדינות אך בחוזקה וגלגלו את הבוריטו מכם. הניחו בצד עם הצד התפר כלפי מטה והמשיכו עם השאר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
8
מטגנים את הצ 'ימיצ' נגות: ממלאים מחבת גדולה עם צד ישר בסנטימטר שמן ומביאים אותה ל -350 מעלות צלזיוס.כשהשמן חם, מוסיפים 2 בוריטוס בכל פעם, בצד התפר כלפי מטה, מכוונים את הטמפרטורה כדי לשמור על השמן על 350 מעלות צלזיוס. מבשלים עד להזהבה בתחתית, ואז מגלגלים ומבשלים את כל הצדדים, בערך 3 עד 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר. חזור עם השאר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
למעלה את הצ 'ימיצ' נגות: הפעל את הברוילר או חמם את התנור ל -500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מניחים את הצ 'ימיצ' נגות על תבנית עם נייר אפייה, בצד התפר כלפי מטה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
מערבבים בקערה את גבינות הצ 'דר והג' ק. מעל כל צ 'ימיצ' נגה באופן שווה בגבינה. מבשלים עד שהגבינה נמס, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
13
מעבירים כל אחד לצלחת הגשה ומעליהם באופן שווה חסה, רוטב שמנת כוסברה-אבוקדו, עגבניות, ג ' לפנוס כבוש ופרוסות צנון.
מרכיבים שתצטרך
סלסה עגבניות-צ'יפוטלהסלסה עגבניות-צ'יפוטלה
רוטב שמנתרוטב שמנת
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
14
צילום: דוד מלוש

מרכיבים

2אבוקדו, מגולענים ומועכיםאבוקדו, מגולענים ומועכים439פלפל האבנרושעועית שחורה מטוגנת מחדששעועית שחורה מטוגנת מחדש4חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי410-inchsטורטיות קמח 10 אינץטורטיות קמח 10 אינץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה2ציפורןשום, מגורד על צרצור או טחון דקשום, מגורד על צרצור או טחון דק454פלפל האבנרו80 אחוז צ'אק בקר טחון רזה80 אחוז צ'אק בקר טחון רזה1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון1ראש קטןחסה קרועה, קרועהחסה קרועה, קרועה8פרוסות חלפיניו כבושיםפרוסות חלפיניו כבושים1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםמלח כשרמלח כשר2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1גבינת פרמזן מגוררתשמן צמחי או זיתשמן צמחי או זית2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינה מגוררת פלפל ג'קגבינה מגוררת פלפל ג'ק4צנוניות, פרוסות דקצנוניות, פרוסות דק4עגבניות רומא, זרע וקצוץעגבניות רומא, זרע וקצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת צ'דר גרוסהגבינת צ'דר גרוסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3sprigsטימין, עלים מופשטים וקצוציםטימין, עלים מופשטים וקצוצים4חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקצוץ דק Vidalia או בצל מתוק אחרקצוץ דק Vidalia או בצל מתוק אחר

יין מומלץ: ריזלינג, ורוד נוצץ, פינו נואר

מקסיקני עובד ממש טוב עם ריזלינג, רוזויט נוצץ ופינו נואר. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. מרתפי פורג ' קלאסיק ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
# 31 יין הצופה העליון 100 של 2017 פורג מרתפים' היין החשוב ביותר שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח סנקלייק. התסיסה מתרחשת עם שמרים מקומיים בחביות צרפתיות ניטרליות (65%) והשאר בנירוסטה. עם רמת בשלות זו, התסיסה נמשכה בסוף האביב על מנת לסיים את יבש העצם.חבוש, לימון, שומר ולוחלהתערבב עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.