צ'ימיצ' אנגה אלאמו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את צ'ימיצ' נגן אלאמו. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 48% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 50 גרם חלבון, 77 גרם שומן, ובסך הכל של 1166 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שמן צמחי, צנוניות, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו עוגיית אלאמו זנגוויל, צ'ימיצ' אנגה, ו צ'ימיצ' נגה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו את רוטב שמנת הכוסברה-אבוקדו: בבלנדר שלבו את הכוסברה, האבוקדו, השמנת החמוצה, מיץ הליים וקורט מלח. מערבבים עד חלקה. הניחו בצד.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, המלח, כמה טחינה של פלפל, הכמון והטימין. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהבצל רך, כ -5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ 5 דקות.
מוסיפים את הבקר ושוברים אותו בעזרת כף או מרית כשהוא משחים. כשהבשר מבושל טועמים ובמידת הצורך מתבלים בקורט מלח.
ממלאים את הצ 'ימיצ' נגות: מחממים את הטורטיות במיקרוגל למשך מספר שניות בלבד. בעזרת מרית גומי או גב כף מורחים רבע מהשעועית במרכז כל טורטיה, ויוצרים מלבן במידות הגסות של 6 אינץ 'על 3 אינץ'.
מוסיפים את הבקר ישירות מעל השעועית. זה משאיר 2 סנטימטרים של טורטיה על הצדדים הקצרים של המלבן של המילוי ו 3 1/2 סנטימטרים של טורטייה בצדדים הארוכים.
מגלגלים את הצ 'ימיצ' נגות: כשאורך מלבן המילויים אופקי אליך, השתמש בשתי הידיים כדי לקפל כל צד מעל תל הבשר. ואז קפלו את הדש הקרוב אליכם מעל הבקר, תחבו אותו בעדינות אך בחוזקה וגלגלו את הבוריטו מכם. הניחו בצד עם הצד התפר כלפי מטה והמשיכו עם השאר.
מטגנים את הצ 'ימיצ' נגות: ממלאים מחבת גדולה עם צד ישר בסנטימטר שמן ומביאים אותה ל -350 מעלות צלזיוס.כשהשמן חם, מוסיפים 2 בוריטוס בכל פעם, בצד התפר כלפי מטה, מכוונים את הטמפרטורה כדי לשמור על השמן על 350 מעלות צלזיוס. מבשלים עד להזהבה בתחתית, ואז מגלגלים ומבשלים את כל הצדדים, בערך 3 עד 5 דקות בסך הכל.
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר. חזור עם השאר.
למעלה את הצ 'ימיצ' נגות: הפעל את הברוילר או חמם את התנור ל -500 מעלות צלזיוס.
מניחים את הצ 'ימיצ' נגות על תבנית עם נייר אפייה, בצד התפר כלפי מטה.
מערבבים בקערה את גבינות הצ 'דר והג' ק. מעל כל צ 'ימיצ' נגה באופן שווה בגבינה. מבשלים עד שהגבינה נמס, בערך 1 דקה.
מעבירים כל אחד לצלחת הגשה ומעליהם באופן שווה חסה, רוטב שמנת כוסברה-אבוקדו, עגבניות, ג ' לפנוס כבוש ופרוסות צנון.
יין מומלץ: ריזלינג, ורוד נוצץ, פינו נואר
מקסיקני עובד ממש טוב עם ריזלינג, רוזויט נוצץ ופינו נואר. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. מרתפי פורג ' קלאסיק ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג]()
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
# 31 יין הצופה העליון 100 של 2017 פורג מרתפים' היין החשוב ביותר שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח סנקלייק. התסיסה מתרחשת עם שמרים מקומיים בחביות צרפתיות ניטרליות (65%) והשאר בנירוסטה. עם רמת בשלות זו, התסיסה נמשכה בסוף האביב על מנת לסיים את יבש העצם.חבוש, לימון, שומר ולוחלהתערבב עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.