צ'יפוטלה בגריל עם נאצ' וס עוף מזוגג בדבש עם רוטב גבינת מונטריי ג'ק, תענוג אבוקדו וג' לפנוס חרוך עשויים להיות רק הר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 40 גרם חלבון, 86 גרם שומן, ובסך הכל 1201 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ רשת מזון דורש אבקת אנצ'ו צ' ילה, פפריקה, מונטריי ג'ק וחלב. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות. עם כפית ציון 74%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון נאצ'וס חזיר עם רוטב מורני, אבוקדו-תירס, ג' לפנו חרוך וגבינת עיזים, טוטצ'וס (טאטר טוט נאצ' וס) עם רוטב גבינה, סלסת עגבניות חרוכה, צ'וריסו וג' לפאסוס כבוש, ו טוטצ'וס (טאטר טוט נאצ' וס) עם רוטב גבינה, סלסת עגבניות חרוכה, צ'וריסו וג' לפאסוס כבוש.
מקציפים יחד את מיץ הליים, שמן הזית, אבקת צ 'ילי אנצ' ו, רוטב ווסטרשייר, כמון, שום ופלפל שחור בקערה קטנה ויוצקים על העוף. מכסים את העוף ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
3
מפזרים היטב את העוף במלח ופלפל ומניחים את ירכי העוף על הגריל בזווית של 45 מעלות ליצירת סימני גריל טובים. לאחר שהעוף משתחרר בקלות מהגריל, הופכים אותו להמשך הבישול. התחל לצחצח את הירכיים ברוטב דבש הצ ' יפוטלה כל כמה דקות. ברגע שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 מעלות פרנהייט, או שהמיצים שלה מתבהרים, בערך 8 דקות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מסירים את הרוטב מהאש ומקציפים לאט את הגבינה חופן בכל פעם. ממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים במלח ופלפל ואגוז מוסקט. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
שלב בקערה בינונית את האבוקדו, הסרנו, הבצל, מיץ הליים, השמן, הדבש והמלח והפלפל לפי הטעם. מקפלים פנימה את הכוסברה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ניתן לשלב נאצ ' וס עם פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אחוזת הפרחים סי וויו רידג ' פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 67 דולר לבקבוק.
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
צבע אדום עמוק עם שפת לבנים. ניחוחות הם פרחוניים ופירות דומיננטיים המורכבים מפטל ודובדבן בינג עם עדיןרמזים לארז, פלפל אנגלי ואניס. כל אלמנט האשכול מספק חריפות על החיך עם מרקם חלק ורמזים למינרליות שמובילים לסיום מתמשך מונע חומצה.