קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

צ'יפוטלה בגריל נאצ' וס עוף מזוגג בדבש עם רוטב גבינת מונטריי ג'ק, תענוג אבוקדו וג' לפנוס חרוך

צ'יפוטלה בגריל נאצ' וס עוף מזוגג בדבש עם רוטב גבינת מונטריי ג'ק, תענוג אבוקדו וג' לפנוס חרוך
צ'יפוטלה בגריל עם נאצ' וס עוף מזוגג בדבש עם רוטב גבינת מונטריי ג'ק, תענוג אבוקדו וג' לפנוס חרוך עשויים להיות רק הר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 40 גרם חלבון, 86 גרם שומן, ובסך הכל 1201 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ רשת מזון דורש אבקת אנצ'ו צ' ילה, פפריקה, מונטריי ג'ק וחלב. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות. עם כפית ציון 74%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון נאצ'וס חזיר עם רוטב מורני, אבוקדו-תירס, ג' לפנו חרוך וגבינת עיזים, טוטצ'וס (טאטר טוט נאצ' וס) עם רוטב גבינה, סלסת עגבניות חרוכה, צ'וריסו וג' לפאסוס כבוש, ו טוטצ'וס (טאטר טוט נאצ' וס) עם רוטב גבינה, סלסת עגבניות חרוכה, צ'וריסו וג' לפאסוס כבוש.

הוראות

1
מניחים את ירכי העוף בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקציפים יחד את מיץ הליים, שמן הזית, אבקת צ 'ילי אנצ' ו, רוטב ווסטרשייר, כמון, שום ופלפל שחור בקערה קטנה ויוצקים על העוף. מכסים את העוף ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מקציפים יחד את הדבש, שמן הקנולה, אבקת אנצ 'ו צ' ילה, צ ' יפוטלס, חרדל, כוסברה טחונה, כמון טחון ופפריקה ספרדית. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כמון טחוןכמון טחון
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מפזרים היטב את העוף במלח ופלפל ומניחים את ירכי העוף על הגריל בזווית של 45 מעלות ליצירת סימני גריל טובים. לאחר שהעוף משתחרר בקלות מהגריל, הופכים אותו להמשך הבישול. התחל לצחצח את הירכיים ברוטב דבש הצ ' יפוטלה כל כמה דקות. ברגע שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 מעלות פרנהייט, או שהמיצים שלה מתבהרים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מוציאים את העוף מהגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
תנו לעוף לנוח 5 עד 10 דקות לפני ההגשה. פורסים את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
שכבו את שבבי הטורטייה, מעליהם רוטב, עוף, עונג וג ' לפנוס.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מקציפים בקמח ומבשלים 1 דקה. מקציפים לאט 2 כוסות מהחלב החם, מגבירים את האש, מביאים לרתיחה וממשיכים להקציף עד שהרוטב מסמיך וטעם הקמח התבשל, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מסירים את הרוטב מהאש ומקציפים לאט את הגבינה חופן בכל פעם. ממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים במלח ופלפל ואגוז מוסקט. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
שלב בקערה בינונית את האבוקדו, הסרנו, הבצל, מיץ הליים, השמן, הדבש והמלח והפלפל לפי הטעם. מקפלים פנימה את הכוסברה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מברישים את הג ' לפנוס בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל עד חרוך בכל רחבי, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)8ירכיים עוף ללא עצמותירכיים עוף ללא עצמות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס8שרימפס וורידיםשמן קנולה, לצחצוחשמן קנולה, לצחצוח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צ'ילי צ' יפוטלה משומר pureed ב adoboצ'ילי צ' יפוטלה משומר pureed ב adobo8שרימפס וורידיםצ'יפס טורטייה תירס כחול, להגשהצ'יפס טורטייה תירס כחול, להגשה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצה דקכוסברה טרייה קצוצה דק12 כפיות אבקת שוםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2חתיכות טופי הית' ברכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname12 כפיות אבקת שוםכמון טחוןכמון טחון2חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון3has בשל אבוקדו, קלופים, מגולענים חתוכים לקוביותhas בשל אבוקדו, קלופים, מגולענים חתוכים לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2חתיכות טופי הית' בר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1סראנו או jalapeno צ'ילה, קצוץ דק (אתה יכול להשתמש יותר צ' ילי אם אתה רוצה את זה spicier)סראנו או jalapeno צ'ילה, קצוץ דק (אתה יכול להשתמש יותר צ' ילי אם אתה רוצה את זה spicier)8צ'ילי חלפיניוצ'ילי חלפיניו2מיץ לייםמיץ ליים8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית בהירשמן זית בהיר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לייםמיץ ליים454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מונטריי ג'ק, מגורדמונטריי ג'ק, מגורד1צביטהקמצוץ אגוז מוסקט מגורד טריקמצוץ אגוז מוסקט מגורד טרי2חתיכות טופי הית' ברפפריקה ספרדיתפפריקה ספרדית1smallsבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא, מחומםחלב מלא, מחומם23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, ריזלינג, ורוד נוצץ

ניתן לשלב נאצ ' וס עם פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אחוזת הפרחים סי וויו רידג ' פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 67 דולר לבקבוק.
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
צבע אדום עמוק עם שפת לבנים. ניחוחות הם פרחוניים ופירות דומיננטיים המורכבים מפטל ודובדבן בינג עם עדיןרמזים לארז, פלפל אנגלי ואניס. כל אלמנט האשכול מספק חריפות על החיך עם מרקם חלק ורמזים למינרליות שמובילים לסיום מתמשך מונע חומצה.