צ'יפוטלה-ליים עוף צלוי עם רוטב Tomatillo
צ'יפוטלה-ליים עוף צלוי עם רוטב Tomatillo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 723 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עגבניות, שיני שום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ירכיים עוף בגריל Chipotle עם רוטב Tomatillo חריף, כנפי עוף מתובלות ברוטב צ'יפוטלה ליים, ו צ'יפוטלה קציצות סרטן מתובלות ברוטב טומטילו-אבוקדו.
הוראות
הסר וזרוק giblets וצוואר מעוף; לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השדיים ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מערבבים חמאה, אבקת צ ' ילה, קליפה, 1/2 כפית מלח, כמון, ו 1 שן שום בקערה קטנה. לשפשף תערובת תיבול תחת עור משוחרר ועל שדיים ומקלות תיפוף. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על מתלה מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת צלייה.
להשליך קליפות ונבע מן tomatillos; לחתוך לרבעים. מסדרים tomatillos ובצל באופן שווה סביב עוף.
אופים ב 375 במשך 40 דקות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 ואפה 20 דקות נוספות או עד שהוכנס מדחום בחלק הבשרני של רשם הירך 17
הסר עוף מחבת; תן לעמוד 15 דקות.
מניחים טומטילו ובצל במעבד מזון.
להוסיף 1/4 הנותרים מלח כפית, הנותרים 3 שיני שום, כוסברה, מיץ, צ ' ילי; תהליך עד חלקה.
הסר את העור מן העוף; להשליך. לגלף עוף, ולהגיש עם רוטב.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Masia Puigmolto יכול Xa לברוט קאווה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה]()
Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה