צ'יפוטלה צלוי טאקו חזיר עם סלט כרוב אדום ואננס סוכר חום
המתכון לצ'יפוטלה בגריל טאקו חזיר עם סלט כרוב אדום ואננס סוכר חום יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. אם יש לכם אבקת צ'יפוטלה צ' ילה, מיץ ליים, פלחי ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צ'יפוטלה צלוי טאקו חזיר עם סלט כרוב אדום, טאקו חזיר משך עם סלט כרוב, ו טאקו דגים בגריל עם סלט כרוב מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הכוסברה, מיץ ליים, שמן, אבקת צ ' ילה, שום ובצל בצלחת גדולה.
מוסיפים את פרוסות החזיר ופונים למעיל. מחממים גריל בחום בינוני-גבוה.
מערבבים את הכרוב, כוסברה, שמן, חומץ, אבקת צ ' ילה, פלפלים, בצל אדום ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל בקערה גדולה. לזרוק לערבב ולהניח בצד.
הסר את החזיר מן המרינדה ולהשליך את המרינדה הנותרים.
מפזרים את החזיר משני הצדדים עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל. גריל, פונה פעם אחת, עד השחמה ועדיין קצת ורוד בפנים, על 10 דקות.
גריל טורטיות, מפנה פעם אחת, עד סימני גריל מופיעים ואת טורטיות מתרככים, על 1 דקה.
תעביר שני טורטיות לצלחת. מחלקים את החזיר וקצת סלט כרוב בין טורטיות.
באופן שווה לחלק את האננס בין ארבע קערות, העליון כל אחד עם 1/4 כוס שמנת חמוצה, 1/2 כף סוכר וקמצוץ קינמון.