קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

צ'יפוטלה שעועית Tostadas

צ'יפוטלה שעועית Tostadas
הרבה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שעועית שחורה וצ'יפוטלה Tostadas עם קרם Fraîche, צ'יפוטלה עוף Tostadas, ו צ'יפוטלה שרימפס Tostadas.

הוראות

1
לבשל ולרסק את השעועית: להכין את השעועית על ידי מטגן בצל בשמן עד מרכך במחבת גדולה, עבה תחתית.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים כמון טחון ומבשלים 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחוןכמון טחון
3
מוסיפים את השעועית, כפית מלח וכוס מים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
השתמש מחית תפוחי אדמה כדי מועך את השעועית לתוך המחבת, עד עקביות (קצת גבשושי)פירה. מבשלים במשך כמה דקות על חום בינוני עד שהמים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים ברוטב טבסקו צ ' יפוטלה ועונה לטעום עם יותר מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקורוטב טבסקו
שמן פלפלשמן פלפל
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
הסר למבער חם מהדרך, לכסות.
7
הפוך את פגזי tostada: כדי להכין את טורטיות, לחמם את התנור ל 93°. קו תבנית אפייה עם מגבות נייר ומניח ליד התנור.
מרכיבים שתצטרך
מעטפת טוסטדהמעטפת טוסטדה
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
חום 5 כפות שמן במחבת קטנה על חום גבוה בינוני, עד הבועות טופס מיד כאשר אתה מכניס את קצה טורטייה בו.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
באמצעות מלקחיים, מניחים טורטייה בשמן החם ולתת לבשל עד חום זהוב משני הצדדים, על 30 שניות לכל צד. אתה יכול להשתמש מרית מתכת כדי לשטח את טורטייה בעת הבישול.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
השתמש מלקחיים כדי להרים את טורטייה מבושל מתוך המחבת, המאפשר את השמן העודף לטפטף ממנו, בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מניחים את טורטייה מבושל על מגבות נייר לספוג יותר של השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
12
מפזרים מעט מלח על כל טורטייה חמה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
(צינור גדול)(צינור גדול)
13
האם כל טורטיה אחד בכל פעם בדרך זו. בעת מילוי תבנית אפייה, לשים את המחבת בתנור כדי לשמור על הטורטיות חמות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
הוסף עוד שמן לפי הצורך. בזהירות לפקח על טמפרטורת השמן. אל תתנו לזה להיות חם מדי, או טורטיות ישרפו , או מגניב מדי-הם לא מטגנים את פריכים מספיק.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
15
סדר תוספות לשרת: לשרת, לארגן את הגבינה, כוסברה ועגבניות בקערות קטנות נפרדות. שים שעועית לתוך צלחת הגשה. להוציא את הטורטיות על ידי קבוצות, שמירה על שאר חם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
תן לאנשים להפיץ שעועית על טורטיות שלהם ולהוסיף מפזרים על הגבינה, כוסברה ועגבניות עבור כל tostada.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
TostadasTostadas
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
17
תוספות אופציונליות הן חסה פרוסה, ממרח אבוקדו, שמנת חמוצה, וסלסה (אם כי עם צ ' יפוטלה, אתה כנראה לא צריך עוד חום).
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
שמן פלפלשמן פלפל
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

מרכיבים

2(חוֹרֶף)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ11 קילו קישואים,כמון טחוןכמון טחון9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאודות שעועית פינטו מבושל, סחוט, או 2 פחיות 15-עוזאודות שעועית פינטו מבושל, סחוט, או 2 פחיות 15-עוז4(יכול להיות או להרחיק)רוטב טבסקו צ'יפוטלה (בהחלט לא להשתמש רוטב טבסקו רגיל, רק סוג צ' יפוטלה)רוטב טבסקו צ'יפוטלה (בהחלט לא להשתמש רוטב טבסקו רגיל, רק סוג צ' יפוטלה)1WES E אומנויות השפה האנגליתמלחמלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן בוטנים או שמן קנולהשמן בוטנים או שמן קנולה12טורטיות תירסטורטיות תירס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקcotija מתפורר Queso Seco (גבינת חקלאים מקסיקנית) או שאתה יכול להשתמש גבינת פטהcotija מתפורר Queso Seco (גבינת חקלאים מקסיקנית) או שאתה יכול להשתמש גבינת פטה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות טריות קצוצות דקעגבניות טריות קצוצות דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצנוניות אדומות פרוסות דקצנוניות אדומות פרוסות דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כוסברה רופפיםעלי כוסברה רופפים1WES E אומנויות השפה האנגליתחסה קרחון, פרוסה דק ומפוזרת בחומץ ומלחחסה קרחון, פרוסה דק ומפוזרת בחומץ ומלח1WES E אומנויות השפה האנגליתממרח אבוקדוממרח אבוקדו1WES E אומנויות השפה האנגליתשמנת חמוצהשמנת חמוצה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ, יין מבעבע

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת עבור טוסטדה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.