קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

צ'יפס אדום, לבן וכחול וסלק

צ'יפס אדום, לבן וכחול וסלק
גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה סגולים, סלק, שמן קנולה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו אדום ולבן Double Dippers עם שבבי תירס כחולים, צ'יפס עם מטבל גבינה כחול, ו בטטה וצ'יפס סלק עם מלח רוזמרין שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים קערה גדולה במים קרים. באמצעות מנדולינה או סכין חדה מאוד, לחתוך את תפוחי אדמה אפייה וסגול לתוך 1/8 אינץ ' עבה סיבובים ולאחר מכן להעביר את המים הקרים להשרות במשך 5 דקות. בעוד תפוחי האדמה להשרות, לחתוך את הסלק לכדורים בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה סגולתפוח אדמה סגול
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר את תפוחי האדמה מהמים ולהעביר אותם צלחת מרופדת מגבת נייר, לטפוח להם יבש לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
קו תבנית אפייה גדולה עם מגבות נייר. ממלאים סיר בינוני עמוק וכבד (או טיגון עמוק) עם 4 אינץ 'של שמן, משאיר לפחות 3 אינץ' בין השמן לבין החלק העליון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מחממים את השמן בחום בינוני גבוה עד שמדחום בטיגון עמוק רושם 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
עבודה בקבוצות, להשתמש כף מתכת מחוררת או עכביש כדי למקם בזהירות את סיבובים תפוחי אדמה בשמן החם. פריי, מרפרף לפי הצורך, עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
העברת כפי שנעשה על נייר נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה ומיד מתבלים עם מלח. ממשיכים לטגן את תפוחי האדמה הנותרים, ומחזירים את השמן ל-350°f בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
ברגע שכל תפוחי האדמה מטוגנים, מטגנים את הסלק: עובדים בקבוצות, משתמשים בכף מתכת מחורצת או עכביש כדי למקם בזהירות את סיבובי הסלק בשמן החם. פריי, מרפרף לפי הצורך, עד שהם מתחילים להתכרבל בקצוות, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
8
העברת כפי שנעשה על נייר נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה ומיד מתבלים עם מלח. המשיכו לטגן את כדורי הסלק הנותרים, והחזירו את השמן ל-350°F בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
בקערה גדולה, לזרוק יחד את תפוחי האדמה וצ ' יפס סלק, מתבלים עם מלח נוסף במידת הצורך, ומגישים. לעשות קדימה: צ ' יפס וסלק יכול להיות מטוגן קדימה ומאוחסן במיכל אטום במשך 3 ימים
מרכיבים שתצטרך
שבבי סלקשבבי סלק
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך