צ'יפס אדום, לבן וכחול וסלק
גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה סגולים, סלק, שמן קנולה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו אדום ולבן Double Dippers עם שבבי תירס כחולים, צ'יפס עם מטבל גבינה כחול, ו בטטה וצ'יפס סלק עם מלח רוזמרין שום (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים קערה גדולה במים קרים. באמצעות מנדולינה או סכין חדה מאוד, לחתוך את תפוחי אדמה אפייה וסגול לתוך 1/8 אינץ ' עבה סיבובים ולאחר מכן להעביר את המים הקרים להשרות במשך 5 דקות. בעוד תפוחי האדמה להשרות, לחתוך את הסלק לכדורים בעובי 1/8 אינץ'.
הסר את תפוחי האדמה מהמים ולהעביר אותם צלחת מרופדת מגבת נייר, לטפוח להם יבש לחלוטין.
קו תבנית אפייה גדולה עם מגבות נייר. ממלאים סיר בינוני עמוק וכבד (או טיגון עמוק) עם 4 אינץ 'של שמן, משאיר לפחות 3 אינץ' בין השמן לבין החלק העליון של הסיר.
מחממים את השמן בחום בינוני גבוה עד שמדחום בטיגון עמוק רושם 350 ° F.
עבודה בקבוצות, להשתמש כף מתכת מחוררת או עכביש כדי למקם בזהירות את סיבובים תפוחי אדמה בשמן החם. פריי, מרפרף לפי הצורך, עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
העברת כפי שנעשה על נייר נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה ומיד מתבלים עם מלח. ממשיכים לטגן את תפוחי האדמה הנותרים, ומחזירים את השמן ל-350°f בין קבוצות.
ברגע שכל תפוחי האדמה מטוגנים, מטגנים את הסלק: עובדים בקבוצות, משתמשים בכף מתכת מחורצת או עכביש כדי למקם בזהירות את סיבובי הסלק בשמן החם. פריי, מרפרף לפי הצורך, עד שהם מתחילים להתכרבל בקצוות, 3 עד 4 דקות.
העברת כפי שנעשה על נייר נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה ומיד מתבלים עם מלח. המשיכו לטגן את כדורי הסלק הנותרים, והחזירו את השמן ל-350°F בין קבוצות.
בקערה גדולה, לזרוק יחד את תפוחי האדמה וצ ' יפס סלק, מתבלים עם מלח נוסף במידת הצורך, ומגישים. לעשות קדימה: צ ' יפס וסלק יכול להיות מטוגן קדימה ומאוחסן במיכל אטום במשך 3 ימים