קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

צ'יפס אדום, לבן וכחול וסלק

צ'יפס אדום, לבן וכחול וסלק
גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה סגולים, סלק, שמן קנולה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו אדום ולבן Double Dippers עם שבבי תירס כחולים, צ'יפס עם מטבל גבינה כחול, ו בטטה וצ'יפס סלק עם מלח רוזמרין שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים קערה גדולה במים קרים. באמצעות מנדולינה או סכין חדה מאוד, לחתוך את תפוחי אדמה אפייה וסגול לתוך 1/8 אינץ ' עבה סיבובים ולאחר מכן להעביר את המים הקרים להשרות במשך 5 דקות. בעוד תפוחי האדמה להשרות, לחתוך את הסלק לכדורים בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה סגולתפוח אדמה סגול
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר את תפוחי האדמה מהמים ולהעביר אותם צלחת מרופדת מגבת נייר, לטפוח להם יבש לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
קו תבנית אפייה גדולה עם מגבות נייר. ממלאים סיר בינוני עמוק וכבד (או טיגון עמוק) עם 4 אינץ 'של שמן, משאיר לפחות 3 אינץ' בין השמן לבין החלק העליון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מחממים את השמן בחום בינוני גבוה עד שמדחום בטיגון עמוק רושם 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
עבודה בקבוצות, להשתמש כף מתכת מחוררת או עכביש כדי למקם בזהירות את סיבובים תפוחי אדמה בשמן החם. פריי, מרפרף לפי הצורך, עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
6
העברת כפי שנעשה על נייר נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה ומיד מתבלים עם מלח. ממשיכים לטגן את תפוחי האדמה הנותרים, ומחזירים את השמן ל-350°f בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
ברגע שכל תפוחי האדמה מטוגנים, מטגנים את הסלק: עובדים בקבוצות, משתמשים בכף מתכת מחורצת או עכביש כדי למקם בזהירות את סיבובי הסלק בשמן החם. פריי, מרפרף לפי הצורך, עד שהם מתחילים להתכרבל בקצוות, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
דַק-דַק-
8
העברת כפי שנעשה על נייר נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה ומיד מתבלים עם מלח. המשיכו לטגן את כדורי הסלק הנותרים, והחזירו את השמן ל-350°F בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
בקערה גדולה, לזרוק יחד את תפוחי האדמה וצ ' יפס סלק, מתבלים עם מלח נוסף במידת הצורך, ומגישים. לעשות קדימה: צ ' יפס וסלק יכול להיות מטוגן קדימה ומאוחסן במיכל אטום במשך 3 ימים
מרכיבים שתצטרך
שבבי סלקשבבי סלק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון