צ'יפס בטטה אפוי עם רוטב טבילה באפלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס בטטה אפוי עם רוטב טבילה באפלו. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 86 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-285 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך רוטב טבסקו, שמן צמחי, עלי רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צ'יפס בטטה אפוי עם רוטב טבילה Sriracha, צ'יפס Cajun בטטה עם רוטב טבילת יוגורט, ו צ'יפס בתנור בטטה עם רוטב דיז' ון חזרת רזה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה מומסת, רוטב סרירצ ' ה, רוטב טבסקו, חומץ וקטשופ יחד בקערה. תניח בצד.הכן את הצ ' יפס: לשים תפוחי אדמה מתוקים במיכל בטוח במיקרוגל, כיסוי, מיקרוגל 2 דקות. מערבבים בעדינות, לכסות, מיקרוגל 1 עד 2 דקות יותר עד חתיכות הם גמישים.
תן מנוחה 5 דקות מכוסה; יוצקים על מגש כדי cool.In קערה גדולה, לטאטא חלבונים ביצה עד מקציף, להוסיף מלח רוזמרין, ו whisk להתמזג. עבודה בקבוצות, לזרוק את חתיכות בטטה בחלבונים מתובלים, לתת הנוזל העודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה.
מניחים בשכבה אחת על דפי אפייה מוכנים.
אופים 10 דקות, ואז הופכים חתיכות עם מרית. סובב גיליונות אפייה מלפנים לאחור וממדף אחד לשני.
אופים עד חום זהוב כהה, כ -15 דקות.
מגישים מיד עם תאו חם טובל רוטב בצד.