צ'יפס בטטה עם איולי קארי תוצרת בית מתובל
צ'יפס בטטה עם קארי תוצרת בית איולי מתובל נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם קארי, בטטות, garam masala, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 278 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו צ'יפס הודי בטטה אפוי מתובל עם קארי איולי, צ'יפס בטטה מצופה פרמזן עם איולי שום קל, ו צ'יפס בטטה אפוי קריספי עם איולי ליים צ' יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את כל התבלינים מערבבים מרכיבים בקערה קטנה.זרוק שיני שום לתוך בלנדר או מעבד מזון עם המנוע פועל.
מוסיפים חלמונים ומיץ לימון ומעבדים בקצרה.
מוסיפים שמן בזרם איטי ויציב עד שהתערובת נעשית עבה וקטיפתית. מערבבים 2 כפיות של תערובת תבלינים ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסה ומקרר עד מוכן serve.To הכן צ 'יפס, לקלף תפוחי אדמה לחתוך לרצועות ארוכות 1/4 - עד 1/2 אינץ'; מקום בקערה גדולה של מי קרח כדי לשמור על בראונינג.
הסר קומץ בכל פעם לטפוח יבש מאוד בין מגבות נייר.ירידה לתוך 1 אינץ ' של שמן חם (שמן הוא חם מספיק כאשר כמה טיפות מים הוסיף להתחיל פופ) ומבשלים 5 עד 7 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
מסננים היטב על מגבות נייר וחוזרים עם תפוחי אדמה שנותרו. (להתחמם בתנור 149°.)
מניחים בקערה גדולה לזרוק עם שאריות מלח ים ותבלינים תערובת.