צ'יפס בטטה עם חומץ מאלט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס בטטה עם חומץ מאלט. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו פפריקה, בטטות, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. נסו צ'יפס סטייק בגריל עם מאלט חומץ איולי, מטבל צ'יפס מאלט חומץ, ו צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מוסיף את תפוחי האדמה julienned לקערה מלאה במי קרח בזמן שאתה מחמם את השמן.
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק או טיגון ל 325 מעלות F. בקערה קטנה, מוסיפים את כל התבלינים ומשלבים היטב.
הסר את תפוחי האדמה ממי הקרח להתייבש עם מגבות נייר. מטגנים את תפוחי האדמה, בקבוצות, במשך 3 עד 4 דקות כדי לבשל את החלק הפנימי.
הסר את תפוחי האדמה מן השמן לקערה ולהביא את השמן עד 350 מעלות F.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים שוב, בקבוצות, הפעם לבשל את מבחוץ עד חום זהוב. (הם לא ישיגו את המרקם של צ ' יפס, אבל יהיה צבע נחמד להיות פריך מעט).
הסר את תפוחי האדמה מן השמן לצלחת מרופדת מגבת נייר.
להעביר את תפוחי האדמה לקערה או מגש הגשה.
מפזרים בנדיבות עם תערובת התבלינים ומפזרים חומץ מאלט.