קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'יפס בטטה עם חומץ מאלט

צ'יפס בטטה עם חומץ מאלט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס בטטה עם חומץ מאלט. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו פפריקה, בטטות, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. נסו צ'יפס סטייק בגריל עם מאלט חומץ איולי, מטבל צ'יפס מאלט חומץ, ו צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מוסיף את תפוחי האדמה julienned לקערה מלאה במי קרח בזמן שאתה מחמם את השמן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק או טיגון ל 325 מעלות F. בקערה קטנה, מוסיפים את כל התבלינים ומשלבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הסר את תפוחי האדמה ממי הקרח להתייבש עם מגבות נייר. מטגנים את תפוחי האדמה, בקבוצות, במשך 3 עד 4 דקות כדי לבשל את החלק הפנימי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
הסר את תפוחי האדמה מן השמן לקערה ולהביא את השמן עד 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים שוב, בקבוצות, הפעם לבשל את מבחוץ עד חום זהוב. (הם לא ישיגו את המרקם של צ ' יפס, אבל יהיה צבע נחמד להיות פריך מעט).
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
7
הסר את תפוחי האדמה מן השמן לצלחת מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
להעביר את תפוחי האדמה לקערה או מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מפזרים בנדיבות עם תערובת התבלינים ומפזרים חומץ מאלט.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלטחומץ מאלט
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
10
מגישים באופן מיידי.