צ'יפס בטטה של קרולין.
המתכון צ'יפס בטטה של קרולין יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-40 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 173 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר ופלפל טחון, בטטות, ג'ינג'ר טחון וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים), צ'יפס בטטה עם אגוזי מלך, סוכר חום, & רוטב צ' ילי מתוק, ו צ'יפס בטטה צ' ילי עם מטבל יוגורט קארי תאילנדי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
יש לשטוף את צ ' יפס בטטה עם מים קרים לנקז.
מערבבים את הקינמון, הל, זנגביל, כוסברה, וסוכר חום יחד בקערה; מפזרים על הצ ' יפס.
טפטוף שמן זית על הצ ' יפס.
אופים בתנור שחומם מראש עד למכרז, כ -30 דקות. מתבלים במלח ופלפל כדי לשרת.