צ'יפס בעבודת יד
צ'יפס לחתוך ביד נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1079 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 108 גרם שומן. אם יש לך סרטן לרתיחה תיבול, עשבי תיבול, תפוחי אדמה חלודה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו צ'יפס , איך להכין צ' יפס בבית, צ'יפס לא מטוגן, ו צ'יפס חנוק (מתכונים דומים).
הוראות
השארת העור על, לחתוך את תפוחי האדמה לרצועות דקות ארוכות ולשים בקערה גדולה של מים נקיים כדי להסיר כמה עמילן, למנוע מהם דבק יחד, ולעצור את תהליך חמצון.
במחבת ברזל יצוק מצויד מדחום, או טיגון קטן, לחמם את השמן עד שהוא מגיע 275 עד 300 מעלות F.
הסר את תפוחי האדמה מהמים לייבש. עבודה בקבוצות קטנות, מטגנים את תפוחי האדמה עד שהם הולכים מבריק מט, 3 עד 5 דקות (זה נקרא גם blanching).
מסננים היטב על מגבות נייר. מחממים מחדש את השמן עד שהוא מגיע ל-350 מעלות f ומטגנים שוב את תפוחי האדמה, גם בקבוצות קטנות, עד שהם בצבע חום זהוב ופריך מבחוץ אבל רכים ולעיסים מבפנים.
הסר מן השמן, לנקז היטב, ולזרוק עם מלח ים חומץ מאלט, או כל תיבול אחר שאתה מעדיף. אתה יכול גם לטגן עשבי תיבול טריים כגון רוזמרין, מרווה, טימין עם תפוחי אדמה.