צ'יפס בתנור בטטה עם מטבל אבוקדו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 265 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פפריקה, בצל ירוק, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 273 אוהדים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אנשים רבים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה טוב. מתכונים דומים: צ'יפס בתנור בטטה, צ'יפס בטטה בתנור אפוי, ו צ'יפס בטטה צלוי בתנור.
הוראות
1
מחממים התנור שלך ל 450 מעלות F. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8 עד 10 מקלות עץ
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים בקערה גדולה וזורקים בשמן זית עד שתפוחי האדמה המתוקים מצופים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
מוסיפים את הפפריקה, אבקת צ ' ילי, כוסברה, מלח ופלפל; לזרוק להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נוזל-אונקיות מים טריים
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
4
מסדרים את הצ ' יפס מצופה בשכבה אחת על המחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
אופים במשך 20 דקות על המדף התחתון עד תפוחי אדמה מתוקים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
6
מעבירים את המחבת למדף העליון של התנור ואופים 10 דקות יותר, עד שהצ ' יפס פריך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מגישים עם מטבל אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
רצועת קליפת לימון
8
מניחים את האבוקדו, מיונז, גבינת שמנת, חלפיניו, בצל ירוק, ומיץ ליים לתוך בלנדר או מעבד מזון קטן. תערובת במשך 1 דקה או עד שיש לך משחה חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.