ניתן להכין את המתכון צ'יפס חצילים פרמזן עם קטשופ בזיליקום בסביבות 2 שעות. אתה מקבל תוספת שמגישה 48. מנה אחת מכילה 42 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם רוטב עגבניות, בזיליקום טרי, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם כפית ציון 17%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. מתכונים דומים: צ'יפס חצילים אפויים פריכים עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), צ'יפס חצילים אפויים פריכים עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), ו צ'יפס חצילים אפויים פריכים עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!).
הוראות
1
לקטשופ: בסיר קטן מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
דגני קריפיקס, מרוסקים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את השום ואת פתיתי הפלפל האדום ומבשלים, תוך ערבוב, עד שהשום מתרכך וריחני, בערך 1 דקה. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, החומץ, הסוכר החום, רסק העגבניות, הבזיליקום, המלח ורוטב הווסטרשייר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד לסמיכות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
דיאט קרם סודה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
(צינור גדול)
3
הסר את השום, מגניב לטמפרטורת החדר לקרר עד מוכן לשימוש (יכול להיות בקירור עד 1 שבוע).
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
1
מניחים שני מתלים בשליש העליון והאמצעי של התנור ומחממים את התנור ל -425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקציפים יחד את הקמח, המלח והפלפל בקערה גדולה. מקציפים קלות את הביצים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
שלב את הפנקו והפרמזן בקערה בינונית אחרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
פורסים את שני קצוות החציל.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
5
חותכים את החציל לשניים לאורכו ופורסים כל חצי לשכבות בעובי 1/2 עד 3/4 אינץ', ואז חותכים כל שכבה למקלות 1/2 אינץ'. לאחר שכל הצ ' יפס נחתך, זרוק אותם לקמח וזרק אותם קלות לציפוי אחיד. עובדים בקבוצות של כמה בכל פעם, טובלים את הצ ' יפס המקומח בביצה ואז לתערובת הפנקו.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
לוראן מטבח מקצועי®
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)
6
מניחים את הצ 'יפס על הרשת בתבנית האפייה, ומשאירים רווח של 1/8 אינץ' בין כל טיגון.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
7
אופים את הצ ' יפס עד שהם מזהיבים, בערך 15 דקות. מתבלים את הצ ' יפס במלח שנותר ומגישים עם קטשופ בזיליקום.