קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות48
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'יפס חצילים פרמזן עם קטשופ בזיליקום

צ'יפס חצילים פרמזן עם קטשופ בזיליקום
ניתן להכין את המתכון צ'יפס חצילים פרמזן עם קטשופ בזיליקום בסביבות 2 שעות. אתה מקבל תוספת שמגישה 48. מנה אחת מכילה 42 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם רוטב עגבניות, בזיליקום טרי, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם כפית ציון 17%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. מתכונים דומים: צ'יפס חצילים אפויים פריכים עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), צ'יפס חצילים אפויים פריכים עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), ו צ'יפס חצילים אפויים פריכים עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!).

הוראות

1
לקטשופ: בסיר קטן מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את השום ואת פתיתי הפלפל האדום ומבשלים, תוך ערבוב, עד שהשום מתרכך וריחני, בערך 1 דקה. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, החומץ, הסוכר החום, רסק העגבניות, הבזיליקום, המלח ורוטב הווסטרשייר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד לסמיכות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
הסר את השום, מגניב לטמפרטורת החדר לקרר עד מוכן לשימוש (יכול להיות בקירור עד 1 שבוע).
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1
מניחים שני מתלים בשליש העליון והאמצעי של התנור ומחממים את התנור ל -425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקציפים יחד את הקמח, המלח והפלפל בקערה גדולה. מקציפים קלות את הביצים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
שלב את הפנקו והפרמזן בקערה בינונית אחרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
פורסים את שני קצוות החציל.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
5
חותכים את החציל לשניים לאורכו ופורסים כל חצי לשכבות בעובי 1/2 עד 3/4 אינץ', ואז חותכים כל שכבה למקלות 1/2 אינץ'. לאחר שכל הצ ' יפס נחתך, זרוק אותם לקמח וזרק אותם קלות לציפוי אחיד. עובדים בקבוצות של כמה בכל פעם, טובלים את הצ ' יפס המקומח בביצה ואז לתערובת הפנקו.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
6
מניחים את הצ 'יפס על הרשת בתבנית האפייה, ומשאירים רווח של 1/8 אינץ' בין כל טיגון.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
7
אופים את הצ ' יפס עד שהם מזהיבים, בערך 15 דקות. מתבלים את הצ ' יפס במלח שנותר ומגישים עם קטשופ בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם2(חוֹרֶף)בזיליקום קצוץ טריבזיליקום קצוץ טרי11 קילו קישואים,נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חצילים בינוניים (אודותחצילים בינוניים (אודות3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, טחון או מרוסק וקולףשום, טחון או מרוסק וקולף2(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(חוֹרֶף)מלח כשר, בתוספת 1 כפית לתיבולמלח כשר, בתוספת 1 כפית לתיבול1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר, ארוזסוכר חום בהיר, ארוז1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם pankoפירורי לחם panko1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי0(יכול להיות או להרחיק)שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף3(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה11 קילו קישואים,רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר