צ'יפס טופי דובדבן שיבולת שועל לעיס
צ'יפס טופי דובדבן שיבולת שועל לעיס דורש כ 34 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-36 ומחירו 27 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 154 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם חמאה, סוכר, חתיכות אפיית טופי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 11%. מתכונים דומים: עוגיות טופי שיבולת שועל קוקוס רכות ולעיסות, דובדבן לעיס-עוגיות שיבולת שועל, ו עוגיות טופי שיבולת שועל שוקולד צ'יפס.
הוראות
מנפים יחד את הקמח והסודה לשתייה; מניחים בצד. בקערה גדולה שמנת יחד את החמאה, הסוכר החום והסוכר הלבן לתערובת אחידה. מקציפים פנימה את הביצה והווניל. מערבבים בהדרגה את התערובת המנופה, ואז מערבבים פנימה את שיבולת השועל, הדובדבנים, השוקולד צ ' יפס וחתיכות הטופי עד לפיזור אחיד. מחלקים את הבצק ל -3 מנות ויוצרים אותם לבולי עץ בקוטר של כ -2 סנטימטרים. עוטפים בנייר שעווה ומקררים או מקפיאים עד ליציבות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים דפי עוגיות או מרפדים אותם בנייר אפייה. פורסים יומני בצק לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'.
הניחו את העוגיות במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על דפי העוגיות המוכנים.
אופים 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה למשך 5 דקות לפני שמוציאים לרשת להתקרר לחלוטין.