צ'יפס עם שלוש מטבלים
צ'יפס עם שלוש מטבלים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, מלח ופלפל, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מטבלים בצרפתית עם Au Jus, פיקנטי קרוק סיר מטבלים צרפתיים, ו מטבלים צרפתים שתיינים איטיים.
הוראות
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם למקלות בגודל שווה, ברוחב של 1/2 אינץ'. לזרוק את החלקים כי הם קטנים מדי כי הם יישרפו בתנור.
שוטפים את חתיכות תפוחי האדמה ומניחים אותם בסיר גדול של מים מלוחים רותחים. להרתיח במשך 2 דקות. מסננים את תפוחי האדמה ולשטוף אותם במים קרים עד שהם להתקרר.
מניחים את מקלות תפוחי האדמה על שכבה של מגבות נייר ולתת להם להתייבש.
לאחר שהתייבשו, מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. לטפטף את השמן על גבי ולזרוק את תפוחי האדמה עם הידיים שלך עד השמן מופץ באופן שווה.
מורחים את תפוחי האדמה באופן שווה לאורך תבנית האפייה, ולוודא כי חתיכות תפוחי אדמה לא נוגעים זה בזה.
אופים את תפוחי האדמה באמצע התנור שלך במשך כ -30 דקות. הפעל את תפוחי האדמה לאחר כ -15 דקות, כך שהם מקבלים אפילו צבע.
מערבבים את המיונז והרוזמרין.
תן לו לשבת לפחות שעה במקרר. כאשר אתה מוכן לשרת את הרוטב, להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים את החרדל ואת קרם fraîche בקערה ולהוסיף את wasabi. התחל עם 1/4 כפית וטעם את התערובת. לאחר מכן להוסיף את השאר spiciness הרצוי. זכור כי הטעם יהיה משופר ככל שהרוטב טבילה יושב יותר.
תן לתערובת לשבת לפחות שעה במקרר. כאשר אתה מוכן לשרת את הרוטב, להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים את הקטשופ וקארי, ולתת לו לשבת לפחות שעה במקרר.
שום דבר לא אומר "מסיבה" כמו כוסות אישיות—הם קלים עבור האורחים שלך להחזיק תוך מינגלינג ונראה נהדר.
מגישים את הצ ' יפס קונוסים דקורטיביים עשויים מכל נייר דקורטיבי או אפילו משהו פשוט כמו עיתון (למה לא דפי זהב?).
מגלגלים את הנייר לתוך קונוסים פרופורציונליים, קו אותם עם נייר שעווה, להדק אותם בקצה.
מגישים את קונוסים על מגש עם רטבי טבילה. הפוך את המגש המושלם בעצמך על ידי ניקוב חורים במכסה קופסה ומניח את קונוסים החורים.
קנה צ ' יפס קפוא מהמכולת שלך כי רק צריך להיות מחומם או אפילו מוכן אלה ממסעדה. להיפטר "ראיות" ולהגיש את הצ ' יפס קונוסים דקורטיביים עם הרטבים תוצרת בית שלך.
קוצצים עשבי תיבול טריים ומערבבים עם pommes כאשר הם יוצאים מהתנור. זה נראה, מריח, וטעם נהדר. אתה יכול גם להשתמש בתפוחי אדמה בצבעים שונים, כגון אדום עור, תפוחי אדמה מתוקים כתומים, או תפוחי אדמה כחולים של מגוון דלתא כחול.