צ'יפס צ' ילי חריף
המתכון צ'יפס צ' ילי חריף יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 50 דקות. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. 116 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לך לחנות ותביא פלפל קאיין, קוקטייל מיץ עגבניות-ירקות, כמון טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . מתכונים דומים: צ'יפס חריף, תנור פיקנטי אפוי צ'יפס עם מלפפון Raita, ו צ'ילי פטריות פורטבלו חריף עם צ' יפס בטטה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים תבנית אפייה גדולה.
ממלאים קערה גדולה עם מים קרים, מוסיפים את תפוחי האדמה, ומאפשרים להשרות במשך 10 דקות.
לטאטא יחד את השמן, קוקטייל מיץ ירקות, אבקת צ ' ילי, כמון טחון, גרגרי בצל, אבקת שום, פלפל קאיין, סוכר, ומלח בקערה גדולה.
מסננים את תפוחי האדמה, מתייבשים עם מגבות נייר. לזרוק את תפוחי האדמה עם תערובת שמן ותבלינים; מערבבים עד מצופה שווה. מסדרים צ ' יפס בשכבה אחת על תבנית האפייה מוכנה.
אופים צ ' יפס בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. הסתובב והמשיך לאפות עד השחמה ופריך, כ -20 דקות נוספות.