צ'יפס קישואים אפויים
צ'יפס קישואים אפוי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 134 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פירורי לחם, ביצים, קצוות קישואים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 44%. מתכונים דומים: צ'יפס קישואים אפויים, צ'יפס קישואים אפויים, ו צ'יפס קישואים אפויים.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אלומיניום ומרססים בתרסיס בישול.
מערבבים פירורי לחם וגבינת פרמזן יחד בקערה רדודה.
מקציפים ביצים בקערה רדודה נפרדת.
עובדים בקבוצות, טובלים רצועות קישואים לתערובת הביצים, מנערים להסרת עודפים ומגלגלים רצועות בתערובת פירורי הלחם לציפוי.
מעבירים רצועות קישואים מצופות לתבנית האפייה המוכנה.
אופים צ ' יפס קישואים בתנור שחומם מראש, הופכים פעם אחת, עד להזהבה ופריכה, 20 עד 24 דקות.