קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'יפס תנור חמאה-שום עם עשבי תיבול

צ'יפס תנור חמאה-שום עם עשבי תיבול
צ'יפס תנור חמאה-שום עם עשבי תיבול יכול להיות רק ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו עירית, תפוחי אדמה אדמדמים, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 23 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 27%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם צ'יפס תנור שום עם איולי שום פרמזן, צ'יפס תנור שום עם איולי שום פרמזן, ו צ'יפס שום מעושן.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 475 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
משרים את טריזי תפוחי האדמה בקערת מים למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מסננים את תפוחי האדמה ואז מייבשים אותם במלואם עם מגבות נייר או מטלית כלים נטולת מוך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
שכבו תבנית עם 2 כפות שמן ופזרו בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ומזלפים עם 1 כף השמן שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מפזרים מלח ופלפל ומורחים אותם באופן אחיד בשכבה אחת על התבנית. מכסים היטב בנייר כסף ואופים 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מסירים את נייר הכסף ואופים עד שהתחתיות מזהיבות, כ -10 דקות. הופכים בעזרת מרית ומבשלים עד שהצד השני מזהיב, עוד 10 עד 13 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
במחבת מוקפצת קטנה ממיסים את החמאה עם השום ונותנים לשום להתבשל בעדינות על אש בינונית-נמוכה עד לריחני, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
כאשר תפוחי האדמה מבושלים, זורקים אותם עם חמאת השום ועשבי התיבול הטריים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)