צ'כיה חג המולד Hoska
זה מושלם עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, חמאה, חלב שרוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. . , שהוא מוצק. נסו לחם חג המולד הצ'כי, ריבועים צ'כיים, ו חזיר צ'כי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, סוכר שמנת וחמאה.
מוסיפים ביצה מוכה ומלח. מערבבים בחלב מקורר, ולאחר מכן את השמרים.
הוסף l / 2 כוסות קמח מנופה; הכה לבלילה חלקה. לכסות ולתת לעלות עד אור, כשעה אחת.
מערבבים תבלינים וגרידת תפוז מיובשת לתוך הספוג.
מוסיפים 4 ליטר / 2 כוסות קמח כדי להפוך את הבצק רך.
מניחים על לוח מקומח קלות, ולשים עד חלק וגמיש. ללוש בצימוקים וקליפות מסוכרות. לשים בקערה משומנת היטב, ולהפוך פעם אחת כדי לצפות את פני השטח של הבצק. כיסוי. להפריש לעלות עד כפול בתפזורת, על 2 שעות.
מחלקים את הבצק לעשרה חלקים, מתגלגלים לאורכים הרצויים, ומעלים כ-l5 דקות. על תבנית אפייה משומנת בכבדות, לעשות צמה של שלושה חלקים, מתחיל במרכז ועובד צמה רופף לקראת כל קצה. הקמצוץ מסתיים יחד. סובב את שני החלקים הנותרים יחד, ומקם על בסיס הצמה. בקערה קטנה, להכות יחד חלמון ביצה וחלב; לצחצח את כיכר עם תערובת זו.
מפזרים שקדים פרוסים על כיכר הלחם. חזור על התהליך עבור כיכר שנייה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות.
להעביר לחם למתלה תיל, להתקרר לחלוטין. מכסים תוך קירור עם מגבת תה כדי להפוך את הקרום רך.