צדפה אופים על החוף
לאפות צדפות על החוף נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 1244 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 92 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קילבסה, תפוחי אדמה מלבינים, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: לא לאפות כמהין אוריאו ומעבד מזון חוף המילטון בגידה, אפיית צדפה אחת בסיר, ו צדפה אופים.
הוראות
חפור בור רדוד בחול ושים אותו באבנים גדולות. ערימת עצים על הגחלים. לשרוף את העץ במשך 1 עד 2 שעות עד הסלעים הם אדומים חמים; לגרוף את האפר. הגדר בלוק 1 אפר על כל פינה של הבור כדי ליצור את הבסיס; להניח באח ברביקיו על גבי לעשות שולחן.
מערבבים את החמאה עם הגבינה ועשבי תיבול; מתבלים אותו עם מלח ופלפל. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מניחים שכבה עבה של אצות על הסבכה.
מניחים שכבה של תפוחי אדמה על המדף ומכסים אותם בשכבה דקה של אצות.
שים את התירס על הבא ולאחר מכן עוד שכבה דקה של אצות. עכשיו לשים על הנקניק ולמעלה אותו עם שכבה דקה של אצות. התל הבא הצדפות למעלה ומכסות בשכבה עבה של אצות. מכסים את כל האפייה עם יוטה או ברזנט ספוג במי ים. שמור את הברזנט רטוב על ידי שפיכת מי ים מעל אם יש צורך. מבשלים עד שהצדפות נפתחות ותפוחי האדמה רכים, בערך 1 שעה.
משוך את הקליפות בחזרה מן התירס ולהסיר את המשי.
מברשת בנדיבות עם חמאת עשבי תיבול ומקשטים עם פרמזן מגוררת.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.