צדפות אפויות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל צדפות אפויות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך קמח, יין, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 617 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). צדפות אפויות, צדפות אפויות, ו צדפות אפויות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים צדפות במחבת sauté בינונית.
מוסיף את היין וקורט של מלח. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, לכסות ומבשלים במשך 4 דקות, כבר לא.
להעביר את הצדפות לתבשיל אפייה 1 1/2 ליטר באמצעות מרית ולסדר בשכבה אחת. זה בסדר אם הם קצת צפופים או אם כמה חופפים.
יוצקים את נוזל הבישול למכולה נפרדת ושמורה.
מחממים 3 כפות חמאה במחבת sauté על חום בינוני.
מוסיף את הבצלים ומבשלים עד נבול, כמה דקות.
הפוך את הרוטב: מפזרים לאט את הקמח על תערובת בצל החמאה ומערבבים לשלב.
בואו לבשל לרגע או שניים. לאחר מכן להוסיף את נוזל הבישול על תערובת בצל חמאה, לטאטא במרץ בזמן שאתה עושה זאת.
ברגע שהרוטב מתעבה, מוסיפים אותו לצדפות בתבנית אפיית התבשיל. מערבבים בעדינות לשלב באופן מלא את הצדפות לתוך הרוטב.
מפזרים פירורי לחם על הצדפות ועל הנקודות עם 3 כפות הנותרים חמאה.
אופים בתנור ב 204° עד מבעבע וחום, כ 15 דקות.