צדפות אפויות עם אגוזי לוז וכרישה
צדפות אפויות עם אגוזי לוז כרישה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. אם יש לך פלפל, כרישה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו צדפות אפויות עם בייקון וכרישה, כרישה מימוזה עם אגוזי לוז קלויים, ו ספגטי מחיטה מלאה עם כרישה ואגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חתיכת נייר כפול זמן כמו תבנית אפייה גדולה. באופן רופף לקמט את נייר הכסף, ולהשתמש בו כדי קו גיליון האפייה. תניח בצד.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף כרישה; לבשל 4 דקות או עד שהם מתחילים לרכך, ערבוב כל הזמן. מכסים, מפחיתים את החום למדיום, ומבשלים 8 דקות או עד כרישה הם מכרז, ערבוב מדי פעם.
הסר פאן מחום, ומערבבים אגוזי לוז הבא 4 מרכיבים.
קרצף צדפות. Shuck צדפות, השלכת צמרות. מסדרים ישבנים על נייר מקומט (כדי לשמור על צדפות מלהתהפך). צדפות למעלה באופן שווה עם תערובת כרישה.
אופים ב 475, בקבוצות, 6 דקות או עד צדפות שמנמן וקצוות בועה. בזהירות לארגן על מגש, ומגישים מיד.