קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

צדפות אפויות עם אגוזי לוז וכרישה

צדפות אפויות עם אגוזי לוז וכרישה
צדפות אפויות עם אגוזי לוז כרישה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. אם יש לך פלפל, כרישה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו צדפות אפויות עם בייקון וכרישה, כרישה מימוזה עם אגוזי לוז קלויים, ו ספגטי מחיטה מלאה עם כרישה ואגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים חתיכת נייר כפול זמן כמו תבנית אפייה גדולה. באופן רופף לקמט את נייר הכסף, ולהשתמש בו כדי קו גיליון האפייה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף כרישה; לבשל 4 דקות או עד שהם מתחילים לרכך, ערבוב כל הזמן. מכסים, מפחיתים את החום למדיום, ומבשלים 8 דקות או עד כרישה הם מכרז, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
הסר פאן מחום, ומערבבים אגוזי לוז הבא 4 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
קרצף צדפות. Shuck צדפות, השלכת צמרות. מסדרים ישבנים על נייר מקומט (כדי לשמור על צדפות מלהתהפך). צדפות למעלה באופן שווה עם תערובת כרישה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים ב 475, בקבוצות, 6 דקות או עד צדפות שמנמן וקצוות בועה. בזהירות לארגן על מגש, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה