צדפות בגריל עם סלט תירס מקסיקני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צדפות בגריל עם סלט תירס מקסיקני. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 544 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לך רוטב חם, מיונז, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: צדפות בגריל עם סלט תירס מקסיקני, צדפות בגריל עם סלט תירס מקסיקני, ו צדפות ים בגריל עם סלט תירס.
הוראות
תדליק גריל. בקערה גדולה, לזרוק את השום והבצל עם מיץ לימון ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מברשת את התירס עם שמן וגריל על חום מתון עד חרוך ופשוט רך, על 10 דקות.
להעביר למשטח עבודה ולחתוך את הגרעינים את הקורים.
לטאטא את המיונז ואת אבקת צ ' ילה לתוך שום, בצל ומיץ לימון.
מוסיפים את הגבינה והתירס לקערה וזורקים. מתבלים במלח, פלפל ורוטב חריף.
מברישים את הצדפות בשמן צמחי ומתבלים במלח ופלפל. גריל על חום גבוה עד להשחמה יפה ובקושי מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד. כפית את סלט התירס על 4 צלחות העליון עם הצדפות.