צדפות בגריל עם עגבניות-בצל להתענג
מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם שמיר, בצל, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו Char בגריל עם זהב יוקון ועגבניות-בצל אדום להתענג, טאקו דגים בגריל עם עגבניות-תבלין בצל ירוק, ו צדפות צרובות עם עגבניות-שומר להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות בצל ב 1 כוס מים עם 1/2 כפית מלח 15 דקות, ואז לנקז. מערבבים יחד בצל, עגבניות, חומץ, סוכר, ונותר 1/4 כפית מלח ולתת לעמוד 20 דקות.
מסננים להתענג מסננת, זורק נוזל, ואז מערבבים בשמיר.
צדפות פט יבש מתבלים עם מלח ופלפל. צדפות גריל ב 2 קבוצות על מתלה גריל משומן קל, פונה פעם אחת, עד רק מבושל דרך, 4 עד 5 דקות.
צדפות ניתן בגריל חם קל משומן היטב מתובל מחבת גריל גבוה heat.To לשמש hors d ' oeuvre, מעל כל צדפה עם 1 כפית להתענג.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.