צדפות בגריל עם קינואה בניחוח תפוז
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו צדפות בגריל עם קינואן בניחוח תפוז. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ופסקאטרי יש 447 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת יש 28 אוהדים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. אם יש לכם שעועית גרבנזו, שמן זית, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את גרידת התפוז אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת שוקולד מריר עם תפוז עם אגוזי מלך קלויים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 90%. ציון זה נהדר. נסו לביבות קינואה אגוזי לוז בניחוח תפוז, זנבות לובסטר בגריל בניחוח תפוז, ו צדפות בגריל עם קינואן וירקות טריים עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שנים עשר שיפודי עץ בגודל 8 אינץ', ספוגים במים למשך 30 דקות למניעת חריכה
לקינואה: בסיר בינוני מביאים לרתיחה 2 כוסות מים, הקינואה, גרידת התפוז ו -1 כפית מלח על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש לרתיחה. מכסים את התבנית ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים, 10 עד 12 דקות. מקציפים במזלג, מכסים את התבנית ונותנים לקינואה לשבת 10 עד 12 דקות נוספות.
מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים גריל גז או פחם. ריסוס עם תרסיס בישול. השחילו 3 צדפות על שיפוד. השחילו שיפוד נוסף (לצד הראשון) דרך הצדפות במרחק של כ-1/2 אינץ ' זה מזה כדי להקל על הפיכת השיפודים. חזור על הפעולה עם שאר הצדפות והשיפודים ליצירת 6 שיפודים בסך הכל.
מזלפים את שמן הזית ומתבלים ב -2 כפיות מלח ו -1 / 2 כפית פלפל. צולים עד לבישול, 2 עד 3 דקות לכל צד.
לרוטב: בקערה קטנה מקציפים יחד את שמן הזית, מיץ התפוזים, מיץ הלימון, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל לתערובת אחידה.
מניחים את הקינואה בקערת הגשה גדולה.
מוסיפים את הרוטב, השעועית והפטרוזיליה. לזרוק עד מצופה. מתבלים במלח ופלפל. מסדרים מעל את הצדפות בגריל ומגישים.