קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

צדפות בגריל עם קינואה בניחוח תפוז

צדפות בגריל עם קינואה בניחוח תפוז
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו צדפות בגריל עם קינואן בניחוח תפוז. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ופסקאטרי יש 447 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת יש 28 אוהדים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. אם יש לכם שעועית גרבנזו, שמן זית, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את גרידת התפוז אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת שוקולד מריר עם תפוז עם אגוזי מלך קלויים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 90%. ציון זה נהדר. נסו לביבות קינואה אגוזי לוז בניחוח תפוז, זנבות לובסטר בגריל בניחוח תפוז, ו צדפות בגריל עם קינואן וירקות טריים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שנים עשר שיפודי עץ בגודל 8 אינץ', ספוגים במים למשך 30 דקות למניעת חריכה
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
3
לקינואה: בסיר בינוני מביאים לרתיחה 2 כוסות מים, הקינואה, גרידת התפוז ו -1 כפית מלח על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש לרתיחה. מכסים את התבנית ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים, 10 עד 12 דקות. מקציפים במזלג, מכסים את התבנית ונותנים לקינואה לשבת 10 עד 12 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1
מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים גריל גז או פחם. ריסוס עם תרסיס בישול. השחילו 3 צדפות על שיפוד. השחילו שיפוד נוסף (לצד הראשון) דרך הצדפות במרחק של כ-1/2 אינץ ' זה מזה כדי להקל על הפיכת השיפודים. חזור על הפעולה עם שאר הצדפות והשיפודים ליצירת 6 שיפודים בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מזלפים את שמן הזית ומתבלים ב -2 כפיות מלח ו -1 / 2 כפית פלפל. צולים עד לבישול, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
לרוטב: בקערה קטנה מקציפים יחד את שמן הזית, מיץ התפוזים, מיץ הלימון, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
4
מניחים את הקינואה בקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
מוסיפים את הרוטב, השעועית והפטרוזיליה. לזרוק עד מצופה. מתבלים במלח ופלפל. מסדרים מעל את הצדפות בגריל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי