צדפות במאפה עם רוטב לובסטר
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם גבינת גאודה, קרום כפול מוכן לשימוש פאי קרום, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. עם כפית ציון של 88% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: צדפות לובסטר אדומות, לובסטר אדום בייקון עטוף צדפות ים, ו לובסטר, צדפות, ומולים עם רוטב שום עגבניות.
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. פיצול הקליפה של זנב הלובסטר לאורך ולהוסיף למחבת. לבשל, מפנה מדי פעם, עד הקליפה הוא אדום בהיר בשר אטום.
הסר את הזנב מהמחבת. לקלף את הקליפה וקוביות הבשר; להפריש.
לטאטא את הקמח לתוך החמאה; בישול ערבוב על חום בינוני במשך כמה דקות, ואז בהדרגה לטאטא את השמנת והשרי. המשך לערבב כל הזמן על חום בינוני עד מעובה, על 2 דקות. מקפלים בשר לובסטר ולהסיר מהחום.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). פרוס את קרום העוגה על משטח נקי וחותכים לשמונה עיגולים אינץ ' 6. ייתכן שיהיה עליך להשתמש מערוך כדי להפוך אותם גדולים מספיק כדי לקבל ארבעה מתוך כל קרום. לחץ על המעגלים לארבעה ראמקינס בגודל בודדים. אתה יכול גם לחתוך עיגולים 4 אינץ ולחץ אותם לתוך הכוסות של מאפין פח עבור מנות ראשונות בגודל.
מניחים 3 צדפות לתוך כל ramekin ולמעלה כל מנה עם פרוסת גבינת גאודה. מכסים בבצק קרום העוגה שנותר וסוחטים את הקצוות לאטום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום חום, 12 עד 15 דקות.