צדפות והמבורגרים בייקון תירס עם מיונז חריף
צדפות והמבורגרים בייקון תירס עם מיונז חריף עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 723 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם צדפות ים, שמן צמחי, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו המבורגר טונה בגריל עם מיונז חריף, צ'וריסו y Papas" המבורגרים עם מיונז חריף, ו אבוקדו ומיונז חריף ממולאים המבורגרים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, למזג את המיונז עם הקטשופ. מתבלים בטבסקו, מלח ופלפל. להכניס למקרר.
בסיר בינוני של מים רותחים, לבשל את התירס עד במכרז, על 4 דקות.
העברה לצלחת ולתת מגניב מעט. עבודה על הצלחת, לחתוך את הגרעינים מן הקורים; תצטרך 1 1/2 כוסות של גרעיני תירס.
במעבד מזון, לעבד 3/4 כוס של גרעיני התירס כדי להדביק.
מוסיפים שליש מהצדפות, 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל ומעבדים למשחה.
מוסיפים את הצדפות שנותרו ולעבד עד רק מעורבב; צריך להיות גושים קטנים של צדפה בתערובת. לגרד את התערובת לתוך קערה בינונית ומערבבים את הנותרים 3/4 כוס גרעינים תירס. עם ידיים משומנות, לטפוח את התערובת לתוך המבורגרים, ואז לכסות ולקרר אותם עד מוכן גריל.
תדליק גריל. טוסט לחמניות המבורגר על אש בינונית-חמה, כ -10 שניות.
מברישים את המבורגרים צדפות עם שמן צמחי וגריל אותם על אש בינונית-חמה עד שהם חרוך יפה ובקושי מבושל במרכז, על 4 דקות לכל צד.
מורחים שכבה דקה של מיונז חריף על שני חצאי הלחמניות.
מניחים את פרוסות החסה והעגבניות על החצאים התחתונים ומעלה עם המבורגרים צדפות. מעל כל המבורגר עם 2 פרוסות בייקון. סגור את הסנדוויצ ' ים והגש מיד עם המיונז המתובל שנשאר בצד.