צדפות ונזיד צדפות
צדפה ונזיד צדפה נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . אם יש לכם בצל ירוק דק, פרושוטו, צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו תבשיל צדפות, תבשיל צדפות, ו תבשיל צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מערבבים את הבצל הירוק, סלרי, פרושוטו; מכסים את הסיר ומבשלים את התערובת, ערבוב פעם אחת, במשך 2 דקות.
הגבר את החום לגובה בינוני. מערבבים את הצדפות וצדפות עם נוזל לתוך תערובת הבצל הירוק; קוק נחשף, ערבוב לעתים קרובות, עד הצדפות מבושלים דרך, כ 5 דקות.
מערבבים את התירס, עגבניות, חצי וחצי, פלפל חלפיניו, שמן שומשום, וכוסברה לתערובת הצדפה.
הסר את הסיר מחום, לכסות, ולאפשר לנזיד לשבת עד מחומם אחיד, על 10 דקות.
מתבלים במלח ופלפל כדי לשרת.