קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

צדפות ונזיד צדפות

צדפות ונזיד צדפות
צדפה ונזיד צדפה נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . אם יש לכם בצל ירוק דק, פרושוטו, צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו תבשיל צדפות, תבשיל צדפות, ו תבשיל צדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מערבבים את הבצל הירוק, סלרי, פרושוטו; מכסים את הסיר ומבשלים את התערובת, ערבוב פעם אחת, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
פרושוטופרושוטו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הגבר את החום לגובה בינוני. מערבבים את הצדפות וצדפות עם נוזל לתוך תערובת הבצל הירוק; קוק נחשף, ערבוב לעתים קרובות, עד הצדפות מבושלים דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
4
מערבבים את התירס, עגבניות, חצי וחצי, פלפל חלפיניו, שמן שומשום, וכוסברה לתערובת הצדפה.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
הסר את הסיר מחום, לכסות, ולאפשר לנזיד לשבת עד מחומם אחיד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מתבלים במלח ופלפל כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.