צדפות וסלט תרד עם רוטב חם
צדפות וסלט תרד עם רוטב חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, פלפל, צדפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו צדפות וסלט תרד עם רוטב צ'ילי וניל, סלט תרד עם רוטב בייקון חם, ו סלט תרד עם רוטב בייקון חם (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה עד פריך; להסיר ולנקז על מגבות נייר, הזמנת טפטוף במחבת. סאוט שאלוט ושום בטפטופים חמים עד למכרז.
מסננים שמן ממחבת, הזמנת 1 כפית.
חום 1 כפית שמן שמורות על חום בינוני-גבוה. לבשל צדפות בקבוצות 3 עד 4 דקות.
מוסיפים פלפל אדום ו-7 המרכיבים הבאים. מערבבים, משחררים חתיכות חומות מתחתית המחבת. מבשלים כ 5 דקות או עד ירקות רכים.
מוסיפים בייקון וצדפות; מבשלים עד מחומם דרך.
מניחים תרד בקערת סלט גדולה, וזורקים עם צדפות ורוטב חם.
הערה יין: "Domdechant ורנר Riesling ($2
מגרמניה או Chateau D ' Orschwihr Riesling Rangen (3$
מ (אלזס) צרפת הם מרים. היינות האלה מסתדרים נהדר עם בייקון ופירות ים -- יותר מוכנים ביחד ממה שחושבים. היין יביא איזון של הגוף למנה."פרנקלין פרגוסון, מנהל יין ומנהל בר, סיטרין מסעדה, לוס אנג' לס, קליפורניה.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.