צדפות זעפרן צרובות
צדפות זעפרן צרוב נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. אם יש לכם אורגנו, רסק עגבניות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 39 דקות. וזה די טוב. נסו צדפות צרובות על אורז זעפרן חריף, צדפות מחבת צרובות עם זעפרן-רוטב עגבניות, ו הצג פקק צרוב צדפות עם פירורי לחם ריחני לימון פטוצ'יני עם זעפרן ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר בינוני מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה; מוסיפים שמן צמחי.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 3 דקות.
להוסיף עגבניות; לטגן 2 דקות. מערבבים ביין וב-3 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, חשוף, 10 דקות. מערבבים בחומץ אורגנו, בזיליקום ובלסמי. לבשל 1 דקה.
מניחים תערובת בבלנדר; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים. החזר תערובת למחבת. מוסיפים חצי-חצי. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 2 דקות או עד מחומם היטב.
צדפות מתייבשות עם מגבות נייר.
מפזרים את שני הצדדים במלח ופלפל שחור.
שלב 1 כף שמן זית זעפרן; מערבבים עם מקצף.
מחממים מחבת לא דביקה גדולה המצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה; מוסיפים 1 1/2 כפיות שמן זעפרן.
מוסיפים 1/2 צדפות; מבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד או עד לסיום.
הסר צדפות מהמחבת; להפריש ולשמור חם. חזור על הנוהל עם שמן זעפרן הנותרים צדפות.
כפית 1/3 כוס רוטב על צלחות בודדות. מסדרים צדפות על רוטב על כל צלחת.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.