צדפות ים בגריל עם קומפוט צנוברים-צימוקים
צדפות ים בגריל עם קומפוט צנוברים-צימוקים הוא איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, צנוברים, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי ללא גלוטן פריך, אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב צנוברים חמאה, ו צדפות עם קומפוט וערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 5 מרכיבים ראשונים בכלי רדוד גדול; מכסים ומשרים במקרר 20 דקות.
מבשלים צנוברים במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה 1 דקה או עד להשחמה קלה, תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים שרי וצימוקים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים 8 דקות או עד שהצימוקים שמנמנים ושרי מעט סירופי.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה צנוברים.
הסר צדפות מן המנה, ולזרוק מרינדה. השחילו את הצדפות על שיפודי 6 (12 אינץ').
הניחו את השיפודים על רשת גריל המצופה בתרסיס בישול. גריל 2 דקות בכל צד או עד שנעשה.
מגישים עם קומפוט הצימוקים.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. אתה יכול לנסות לפיס לונה שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
![לפיס לונה שרדונה]()
לפיס לונה שרדונה
גרידת תפוז, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. בעל גוף מלא, רענן ומלא חיים, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור חמאה מלוח.