צדפות ים בקארי הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 39 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, חצי וחצי, פחות נתרן עוף מרקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, צדפות ים בקארי, ו צדפות בקארי עם עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
צדפות טפיחה יבש עם מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת; מעיל קל עם קמח. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; להוסיף 1 כפית שמן.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
צדפות
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
3
מניחים מחבת מעל חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים חצי צדפות; מבשלים 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
5
הסר צדפות מהמחבת; להפריש, ולשמור חם. חזור על הנוהל עם שאריות שמן וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
החזר צדפות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים תערובת מרק; מביאים לרתיחה. מבשלים 3 דקות או עד שהרוטב מתעבה מעט.
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.