מתכון זה מספק 4 מנות. עם 138 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, רוטב סויה, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו בקר וברוקולי מוקפץ, סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, ו עוף וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מלאי מנות תיבול מאטריות. לבשל ולנקז אטריות לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול
פסטה
2
בעוד אטריות מבשלות, מחממים שמן זית בווק או מחבת 12 אינץ ' על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
3
מוסיפים אספרגוס, פלפל, בצל ושום; מוקפץ 2 עד 3 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ירק
אספרגוס
שום
בצל
4
מוסיפים צדפות, מערבבים ומטגנים עד לבן.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
5
מערבבים את התוכן של מנות תיבול שמורות, רוטב סויה, מיץ לימון, שמן שומשום ורוטב פלפל; מערבבים לתוך תערובת צדפות. מערבבים אטריות; לחמם דרך.
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.