המתכון ים צדפות על כרישה עם רוטב קארי מנגו צ'אטני יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. אם יש לך כרישה, מיץ מנגו / אפרסק, קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: צדפות ברוטב קארי, אורז עם כרישה, צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, ו צדפות ברוטב שמפניה עם כרישה.
הוראות
1
מחממים 1 כף שמן זרעי ענבים מעל חום בינוני במחבת גדולה ומוסיפים 1 כף חמאה (הזמנת 2 כפות שמן אחרות ו-3 כפות חמאה אחרות). להפחית את החום נמוך ולאט לבשל כרישה עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
חמאה
כרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
העברה לצלחת שירות, לכסות ולשמור על חם. (שמור את אותה המחבת בהישג יד כדי לצרוב את הצדפות.)
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
בעוד הכרישות מבשלות, בסיר בינוני נפרד חום 1 כף שמן על חום בינוני (הזמנת כף השמן האחרונה) ולטגן את הבצל והשום עד הבצל הופך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שום
כרישה
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים את מיץ המנגו אפרסק להדביק קארי ולתת להפחית על ידי שני שלישים.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי
מיץ
מנגו
אפרסק
5
לטאטא בשוקולד צ ' יפס ומבשלים כ -10 דקות כדי לשלב טעמים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
בעוד הרוטב מתבשל, אבק את הצדפות משני הצדדים עם אבקת צ ' ילי ואבקת קקאו, ומתבלים עם קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
אבקת קקאו
צדפות
רוטב
מלח
7
חזור לסיר, ולהפחית את החום לנמוך. קח 1/4 כוס של רוטב חריף ולשים אותו לתוך קערה נפרדת. בהדרגה להוסיף את השמנת החמוצה לתוך הרוטב החריף, כפית בכל פעם כדי למתן את השמנת החמוצה ולשמור אותו " שבירה."
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
רוטב חריף
ציוד שתשתמש בו
סיר
קערה
8
בהדרגה להוסיף את הקערה של שמנת חמוצה מחוסמת לרוטב קצת בכל פעם ולאפשר להתעבות על אש נמוכה, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
בעוד הרוטב מתעבה, לחזור למחבת שבה אתה מטגן את הכרישה ואם לא עשית זאת כבר, להסיר אותם מגש השירות כדי לשמור על חם. לנגב את אותו מחבת, לחמם את הנותרים 1 כף שמן על חום בינוני גבוה לנקודת העישון ולהמיס 1 כף החמאה בו (הזמנת האחרון 2 כפות של חמאה). צורב כל צד של הצדפה עוזב ללא הפרעה עבור 2 הדקות הראשונות או כך לתת את תהליך קרמליזציה להתחיל. זה לא רק יאפשר את התבלינים לשלב לתוך פני השטח של הצדפות, אבל ימנע קריעה. עוד לבשל את הצדפות עד שאתה רואה (מהצד) כי הם מתחילים להפוך אטום בפנים. כאשר אתה מבחין כי אטימות משתרע על 1/4 של הדרך למטה מכל צד שטוח של הצדפה, להסיר את הצדפות לצלחת ולכסות אותם עם מכסה סיר כדי לאפשר בישול carryover להשתלט, כדי למנוע overcooking את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
צדפות
חמאה
כרישה
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
10
כפית כמה כרישה למרכז צלחת הגשה. למעלה עם צדפות ורוטב קארי כפית מסביב.
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.