קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

צדפות ים עם גוואקמולה

צדפות ים עם גוואקמולה
צדפות ים עם גוואקמולה הוא הר ד ' אובר המשרת 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטריאן דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו שום, שמן זית, מיץ ליים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. עם כפית ציון 74%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מבשלים את הספר: צדפות ים חרוכות עם מלח ים מעושן, צדפות ים צרובות, ו צדפות ים אדובו.

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת טפלון, על אש בינונית-גבוהה. מתבלים צדפות במלח ופלפל ומבשלים 1 1/2 דקות מכל צד או עד להזהבה. בעזרת מזלג מועכים אבוקדו גס עם ליים ושום. מערבבים בצל, כוסברה ורוטב פלפל אדום חריף לתערובת. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
חותכים קרום לחם קלוי וחותכים ל -4 משולשים. כף 1 כף גוואקמולה על גבי כל משולש טוסט.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
3
מניחים צדפה על גבי גוואקמולה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. אתה יכול לנסות הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר ( חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט ואחריהם טעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת בחומציות, טאנינים משיי וגימור אדמתי עדין.