קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות6
ציון בריאות65
מגזין

צדפות ים עם כרוב מטוגן וקייל

צדפות ים עם כרוב מטוגן וקייל
צדפות ים עם כרוב מטוגן וכרוב הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. נסו צדפות מתובלות עם כרוב אדום בלסמי, צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, ו צדפות עם כרוב וצלפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בצל ב 3 כפות שמן עם עלה דפנה בסיר כבד 6-8 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד תחילת לרכך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים כרוב ולהגדיל את החום בינוני גבוה, ואז sauté, ערבוב מדי פעם, עד כרוב מתחיל לנבול, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את המניה (עם בשר מן הקרס חזיר) ומבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא רך, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים כרוב, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד כרוב הוא רך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים תנור ל 93°.
7
צדפות טפיחה יבש ומפזרים את שני הצדדים עם הנותרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל (סך הכל).
מרכיבים שתצטרך
8
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת 12 אינץ כבד nonstick מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז צדפות sauté (ללא צפיפות), ב 2 קבוצות במידת הצורך, מתהפך פעם אחת, עד הזהב ורק מבושל דרך, על 5 דקות בסך הכל לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
9
מעבירים צדפות לתבנית אפייה רדודה ומתחממים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
10
הוסף יין למחבת ו deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד כל ביטים חומים מתחתית המחבת, עד הנוזל מצטמצם כ 2/3 כוס. מערבבים 1 כפית מיץ לימון, ולאחר מכן מוסיפים רוטב לתערובת כרוב. מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון נוסף אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
11
יוצקים כל צדפה שהצטברה בתבנית אפייה לתוך תערובת כרוב, ולאחר מכן לשרת תערובת כפית מעל גריסים ומעליהם עם צדפות.
מרכיבים שתצטרך
1
תערובת כרוב ניתן לעשות 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. לחמם ולהוסיף מיצי פאן מן הצדפות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.