קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות40
מגזין

צדפות ים צרובות עם לינגוויני ברוטב עשבי תיבול ויין

צדפות ים צרובות עם לינגוויני ברוטב עשבי תיבול ויין
צדפות ים צרובות עם לינגוויני ברוטב עשבי תיבול ויין עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 1012 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, יין, בזיליקום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמפניה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס שמפניה עם קרם חמאה איטלקי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 79%. מתכונים דומים: צדפות צרובות ורוטב חמאת עשבים, צדפות צרובות ברוטב חמאת עשבים ואורזו, ו צדפות ים אפויות עם תוספת פריכה ללא גלוטן.

הוראות

1
מניחים סיר מים גדול על אש גבוהה ומביאים לרתיחה לפסטה. פעם אחת ברתיחה להוסיף קצת מלח ומבשלים פסטה לארוז כיוונים. החזק את הפעלת הצדפות עד שתפיל את הפסטה שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוציאים את המולים מהצדפות ואז בעזרת מגבת נייר מייבשים אותם ומתבלים אותם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים 1 כף שמן זית כתית מעולה, בערך 1 סובב את התבנית ו -2 כפות מהחמאה. כאשר חמאה נמס לתוך שמן, להוסיף צדפות. צדפות חומות 2 דקות מכל צד, ואז מוציאים מהתבנית ומכסים באופן רופף בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיפים למחבת טפטוף נוסף של שמן זית ומוסיפים את השום, שאלוט, פתיתי פלפל אדום כתוש, טימין, מעט מלח ופלפל. מנמיכים מעט את האש ומקפיצים שום ושאלוט 1 עד 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים יין למחבת ומשחררים כל טפטופי מחבת. להפחית יין 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף מלאי פירות ים. ממשיכים לבשל כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ליטר (4 כוסות) ציר פירות ים1 ליטר (4 כוסות) ציר פירות ים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים את הבזיליקום, הפטרוזיליה, גרידת הלימון והמיץ ואת כף החמאה הנותרת 1, מנערים ומערבבים את התערובת עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
8
מוסיפים את הלינגוויני המבושל ומבשלים כ-30 שניות, רק כדי לשלב ולתת לפסטה לספוג את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
9
מחלקים את הפסטה בין 2 צלחות הגשה ומעליהם צדפות שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
לסלט הצד, בקערה שלבו את הארוגולה והעגבניות, טפטפו מעט שמן זית כתית מעולה, נתז חומץ בלסמי, ותבלו במלח ופלפל. זורקים לציפוי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
11
ולקינוח שוטפים תותים ומסדרים על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
12
מגישים עם כוס שמפניה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. עדן ריפט ואליאנט כרם פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר
עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר