צדפות ים צרובות עם לינגוויני ברוטב עשבי תיבול ויין
צדפות ים צרובות עם לינגוויני ברוטב עשבי תיבול ויין עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 1012 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, יין, בזיליקום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמפניה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס שמפניה עם קרם חמאה איטלקי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 79%. מתכונים דומים: צדפות צרובות ורוטב חמאת עשבים, צדפות צרובות ברוטב חמאת עשבים ואורזו, ו צדפות ים אפויות עם תוספת פריכה ללא גלוטן.
הוראות
1
מניחים סיר מים גדול על אש גבוהה ומביאים לרתיחה לפסטה. פעם אחת ברתיחה להוסיף קצת מלח ומבשלים פסטה לארוז כיוונים. החזק את הפעלת הצדפות עד שתפיל את הפסטה שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוציאים את המולים מהצדפות ואז בעזרת מגבת נייר מייבשים אותם ומתבלים אותם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים 1 כף שמן זית כתית מעולה, בערך 1 סובב את התבנית ו -2 כפות מהחמאה. כאשר חמאה נמס לתוך שמן, להוסיף צדפות. צדפות חומות 2 דקות מכל צד, ואז מוציאים מהתבנית ומכסים באופן רופף בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים למחבת טפטוף נוסף של שמן זית ומוסיפים את השום, שאלוט, פתיתי פלפל אדום כתוש, טימין, מעט מלח ופלפל. מנמיכים מעט את האש ומקפיצים שום ושאלוט 1 עד 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים יין למחבת ומשחררים כל טפטופי מחבת. להפחית יין 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף מלאי פירות ים. ממשיכים לבשל כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ליטר (4 כוסות) ציר פירות ים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הבזיליקום, הפטרוזיליה, גרידת הלימון והמיץ ואת כף החמאה הנותרת 1, מנערים ומערבבים את התערובת עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כף סוכר אדום גס
סוכר אדום גס
8
מוסיפים את הלינגוויני המבושל ומבשלים כ-30 שניות, רק כדי לשלב ולתת לפסטה לספוג את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
9
מחלקים את הפסטה בין 2 צלחות הגשה ומעליהם צדפות שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
10
לסלט הצד, בקערה שלבו את הארוגולה והעגבניות, טפטפו מעט שמן זית כתית מעולה, נתז חומץ בלסמי, ותבלו במלח ופלפל. זורקים לציפוי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. עדן ריפט ואליאנט כרם פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.