צדפות ים צרובות עם לינגוויני ברוטב עשבי תיבול ויין
צדפות ים צרובות עם לינגוויני ברוטב עשבי תיבול ויין עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 1012 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, יין, בזיליקום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמפניה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס שמפניה עם קרם חמאה איטלקי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 79%. מתכונים דומים: צדפות צרובות ורוטב חמאת עשבים, צדפות צרובות ברוטב חמאת עשבים ואורזו, ו צדפות ים אפויות עם תוספת פריכה ללא גלוטן.
הוראות
מניחים סיר מים גדול על אש גבוהה ומביאים לרתיחה לפסטה. פעם אחת ברתיחה להוסיף קצת מלח ומבשלים פסטה לארוז כיוונים. החזק את הפעלת הצדפות עד שתפיל את הפסטה שלך.
מוציאים את המולים מהצדפות ואז בעזרת מגבת נייר מייבשים אותם ומתבלים אותם במלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים 1 כף שמן זית כתית מעולה, בערך 1 סובב את התבנית ו -2 כפות מהחמאה. כאשר חמאה נמס לתוך שמן, להוסיף צדפות. צדפות חומות 2 דקות מכל צד, ואז מוציאים מהתבנית ומכסים באופן רופף בנייר כסף כדי להתחמם.
מוסיפים למחבת טפטוף נוסף של שמן זית ומוסיפים את השום, שאלוט, פתיתי פלפל אדום כתוש, טימין, מעט מלח ופלפל. מנמיכים מעט את האש ומקפיצים שום ושאלוט 1 עד 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים יין למחבת ומשחררים כל טפטופי מחבת. להפחית יין 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף מלאי פירות ים. ממשיכים לבשל כ 1 דקה.
מוסיפים את הבזיליקום, הפטרוזיליה, גרידת הלימון והמיץ ואת כף החמאה הנותרת 1, מנערים ומערבבים את התערובת עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים את הלינגוויני המבושל ומבשלים כ-30 שניות, רק כדי לשלב ולתת לפסטה לספוג את הרוטב.
מחלקים את הפסטה בין 2 צלחות הגשה ומעליהם צדפות שמורות.
לסלט הצד, בקערה שלבו את הארוגולה והעגבניות, טפטפו מעט שמן זית כתית מעולה, נתז חומץ בלסמי, ותבלו במלח ופלפל. זורקים לציפוי ומגישים.
ולקינוח שוטפים תותים ומסדרים על צלחת.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. עדן ריפט ואליאנט כרם פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר]()
עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר