צדפות ים צרובות עם מלפפון - סלט שומר ויניגרט זרעי שומר
צדפות ים צרוב עם סלט מלפפון-שומר ו ויניגרט זרעי שומר דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, מלפפון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו צדפות צרובות עם שומר מגולח, מלפפון ואשכולית, צדפות צרובות עם שומר וסלט אשכוליות, ו צדפות צרובות עם רסק צ'ילה אדום וסלט שומר (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף מלפפון; לחתוך חצי לאורכו, זרע, דק פרוסה.
לקצץ ולהשליך בסיס הנורה שומר. גזוז גבעולים מן הנורה, השלכת גבעול חיצוני קשה.
חותכים את הנורה לחצי לאורכו, וחותכים לרוחב לפרוסות דקות.
מערבבים יחד שומר, מלפפון, 2 כפות שאלוט, 1/2 כף שום, עירית, 1/2 כוס חומץ יין אורז, שמן זית, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מניחים מחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה עד חם; מוסיפים זרעי שומר, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 1/2 דקות או עד קלוי. (היזהר לא לשרוף זרעים; הם יהפכו מרירים.)
הסר מהמחבת. להפחית חום בינוני. לעבד זרעים בבלנדר עד הקרקע; לחזור פאן. מערבבים ב 1/2 כוס שמן זרעי גפן.
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר.
לטאטא יחד שמן חדור שומר, שאריות של שאלוט כף, נשאר 1/2 כף שום, נשאר 1/4 כוס חומץ, נשאר 1/4 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, ומיץ תפוזים; להפריש.
מפזרים צדפות עם מלח ופלפל לפי הטעם.
חום 1 כפית שמן זית במחבת על חום גבוה עד חם מאוד.
מוסיפים צדפות ומבשלים 2 דקות. הפעל, ומבשל 1 דקה.
מסדרים סלט על צלחות בודדות; מעל כל אחד עם צדפה.
לטאטא ויניגרט, וטפטוף על סלטים.
מקשטים, אם תרצה, ומגישים מיד.