צדפות כוסברה צרובות עם בוק צ'וי והויסין
צדפות כוסברה צרוב עם בוק צ'וי והויסין נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו את בייבי בוק צ'וי, רוטב הויסין, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו צדפות כוסברה צרובות עם בוק צ'וי והויסין, בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, ו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף מיץ תפוזים, רוטב הויסין, וג ' ינג ' ר בקערה קטנה. צדפות יבשות על מגבות נייר.
מפזרים זרעי כוסברה על גבי צדפות, לחיצה לדבוק.
מחממים שמן שומשום במחבת nonstick גדולה על חום גבוה.
מוסיפים צדפות, צד כוסברה למטה, ומבשלים רק עד אטום במרכז, פונה פעם אחת, על 1 1/2 דקות לכל צד.
להוסיף בוק צ ' וי ו 2 כפות מים למחבת; sauté עד נבול, על 2 דקות. באמצעות מלקחיים, לחלק בוק צ ' וי בין 2 צלחות, ולאחר מכן העליון עם צדפות.
מוסיפים תערובת hoisin לאותו מחבת; להרתיח עד מופחת 1/3 כוס, על 2 דקות.
רסס רוטב על צדפות ובוק צ ' וי.
* רוטב הויסין, תערובת עבה של פולי סויה טחונים, שום, צ ' ילי ותבלינים, משמש כממרח ומרכיב בבישול סיני. זה ניתן למצוא בסעיף מזונות אסיה של סופרמרקטים רבים בשווקים אסיה.