צדפות מאודות עם פסטה
צדפות מאודות עם פסטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . אם יש לך שיני שום, שמן זית, littleneck, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו צדפות יפניות (צדפות מאודות סאקה), צדפות מאודות, ו איך להכין את הצדפות המאודות הטובות ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים לינגוויני בסיר של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך; לנקז.
בינתיים, לבשל צדפות בסיר גדול עם פטרוזיליה, שום, שמן זית, ופלפל אדום.
בואו לבשל עד צדפות פתוחות, כעשר דקות.
מחלקים פסטה בין קערות. למעלה עם תערובת פירות ים ומיצים, השלכת כל צדפות שאינן פתוחות; לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.