צדפות מהירות עם פלפלים ותירס
צדפות מהירות עם פלפלים ותירס נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, שיני שום, כמון טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו צדפות מהירות עם פלפלים ותירס, צדפות ופלפלים שמנת, ו צדפות שמנת מתכון פלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחזיק כל אוזן של תירס זקוף בקערה עמוקה, גרעינים לחתוך מקלח. לשטוף צדפות יבש לטפוח; מפזרים קלות בכל רחבי עם מלח ופלפל.
ממיסים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן זית בכל אחד משני מחבתות nonstick 10-12 אינץ ' על חום גבוה.
מוסיפים תירס, פלפלים, שום וכמון למחבת אחת; מוסיפים צדפות למחבת השנייה. מבשלים, מערבבים את שתי המחבתות לעתים קרובות, עד שהירקות רכים, כ -3 דקות, וצדפות מושחמות מבחוץ ובקושי אטומות במרכז( נחתכות לבדיקה), כ -5 דקות.
ממש לפני ההגשה, מערבבים בזיליקום לתוך תערובת הירקות וכוסברה לצדפות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם לשניהם. ירקות תל בקערה רחבה, רדודה; העליון עם צדפות (וכל מיצי פאן).