קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

צדפות מוקפצות עם אנדויה וירוקים קטנים

צדפות מוקפצות עם אנדויה וירוקים קטנים
אם $1.14 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות מוקפצות עם Andouille וירוקים התינוק יכול להיות נהדר ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 262 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שאלוט, צדפות ים, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מוקפץ Andouille וירקות עם גריסים, ארוחת ערב הלילה: מוקפץ Andouille וירקות עם גריסים, ו קציצות עוף מוקפצות עם ירקות מעורבים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף שאלוט קצוצים, חומץ יין שרי, חרדל דיז ' ון בקערה בינונית להתמזג. בהדרגה לטאטא בשמן זית 1/2 כוס. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן להכין 3 שעות קדימה. לכסות את ההלבשה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר. Rewhisk לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לזרוק ירקות מעורבים בקערה גדולה עם מספיק רוטב למעיל. מחלקים סלט בין 6 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט (עדיף יווני ללא שומן)יוגורט (עדיף יווני ללא שומן)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
חום 2 כפות של שמן זית שנותר במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מפזרים צדפות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
הוסף צדפות למחבת בשכבה אחת. מבשלים עד צדפות הם רק אטום במרכז משחימים קלות וכל המיצים התאדו, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
להעביר צדפות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
7
חום שנותר 1 כף שמן באותו מחבת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
להוסיף נקניק ו sauté עד פריך, על 3 דקות. להחזיר צדפות למחבת ומערבבים רק עד מחומם דרך, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מפזרים צדפות תערובת נקניקיות אנדויל סביב סלטים, חלוקת שווה.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
10
טפטוף צדפות ותערובת נקניקיות אנדויל עם קצת רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
11
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
12
* נקניקיות חזיר ובשר מעושנות, הנמכרות בחנויות מזון מיוחדות ובסופרמרקטים. אפשר להחליף את הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייהנקניקייה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.