צדפות מוקפצות עם אנדויה וירוקים קטנים
אם $1.14 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות מוקפצות עם Andouille וירוקים התינוק יכול להיות נהדר ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 262 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שאלוט, צדפות ים, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מוקפץ Andouille וירקות עם גריסים, ארוחת ערב הלילה: מוקפץ Andouille וירקות עם גריסים, ו קציצות עוף מוקפצות עם ירקות מעורבים (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף שאלוט קצוצים, חומץ יין שרי, חרדל דיז ' ון בקערה בינונית להתמזג. בהדרגה לטאטא בשמן זית 1/2 כוס. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן להכין 3 שעות קדימה. לכסות את ההלבשה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר. Rewhisk לפני השימוש.)
לזרוק ירקות מעורבים בקערה גדולה עם מספיק רוטב למעיל. מחלקים סלט בין 6 צלחות.
חום 2 כפות של שמן זית שנותר במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מפזרים צדפות עם מלח ופלפל.
הוסף צדפות למחבת בשכבה אחת. מבשלים עד צדפות הם רק אטום במרכז משחימים קלות וכל המיצים התאדו, כ 2 דקות לכל צד.
חום שנותר 1 כף שמן באותו מחבת על חום גבוה.
להוסיף נקניק ו sauté עד פריך, על 3 דקות. להחזיר צדפות למחבת ומערבבים רק עד מחומם דרך, כ -30 שניות.
מפזרים צדפות תערובת נקניקיות אנדויל סביב סלטים, חלוקת שווה.
טפטוף צדפות ותערובת נקניקיות אנדויל עם קצת רוטב שנותר.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.
* נקניקיות חזיר ובשר מעושנות, הנמכרות בחנויות מזון מיוחדות ובסופרמרקטים. אפשר להחליף את הנקניק.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.